Partyflock
 

Benefiet feest Sascha's Miracle

gepubliceerd door , op
Sascha's Miracle
17 september 2015
In het huidige tijdperk zoekt men graag een feestje voor de gezelligheid, om het lichaam van mentale stress te ontladen en weer met een 'fris' gevoel de week in te gaan. Met veel liefde voor jullie allemaal zet PT Events zich al jaren in om goede evenementen te organiseren! Het lijkt allemaal zo vanzelfsprekend. Het leven gaat door en we consumeren tot we er bij neer vallen. Het leven is zo mooi. Toen het team hoorde dat goede vriendin Sascha Steketee ongeneeslijk ziek is, besloot het team mee te werken aan een benefiet evenement. Dit is opgezet om Sascha te kunnen steunen in een alternatieve geneeswijze daar er vanuit het ziekenhuis geen behandeling meer mogelijk is.

Er is inmiddels een fonds opgericht om geld in te zamelen voor de start van deze alternatieve geneeswijze. Ze is hier nu inmiddels mee gestart en hoopt hiermee haar leven voor onbepaalde tijd te kunnen verlengen. Het was adembenemend om te zien dat er vanuit de familie en vriendenkring al zoveel donaties binnen zijn gekomen. Ook de Grotesque Family heeft zich hier loyaal getoond en laten zien dat ze betrokken zijn met het wel en wee van Sascha. PT Events heeft een aantal artiesten bereid gevonden om belangeloos mee te werken aan Sascha's Miracle.



Vier het leven!
Naast dat de organisatie hoopt zoveel mogelijk geld binnen te halen voor het vervolg van Sascha's kuur, was één van Sascha's wensen nog 1x een knalfeest te mogen beleven met haar (feest)vrienden en vriendinnen.

PT Events geeft met alle liefde een voorbeeld hoe belangrijk het is dat we elkaar in deze wereld helpen. Het stuurt een ontzettend mooie en positieve energie de wereld in en PT Events wil dan ook graag afsluiten met deze krachtige boodschap: '..a positive mind is a winner for life'.

Tickets kosten € 15,-, maar indien je meer wil en kan doneren, er zijn ook tickets van €20,- en €25,- beschikbaar via koop tickets! Het evenement start om 17.00 uur en duurt tot 24.00 uur.

Laten we met z'n alle zorgen voor een super positieve vibe bij en voor Sascha's Miracle.

1 opmerking

Super mooi initiatief !!!