Partyflock
 

Pussy lounge trapt het nieuwe jaar af in Central Studios

gepubliceerd door , op
Pussy lounge
26 oktober 2015
FeestPussy lounge · Resident Rumble
Datumzaterdag 9 januari 2016
LocatieCentral Studios Site
Op zaterdag 9 januari luidt het Freestyle Circus van Pussy lounge het nieuwe jaar van 2016 in met een knallende editie in Central Studios. Dé première van de jaarlijkse Pussy lounge tour start dus wederom in Utrecht! Om je kater van de feestdagen te verzachten en de jaarwisseling nog even goed over te doen, begin je het jaar knallend met het enige echte Pussy lounge Resident Rumble. Verwacht alleen maar dikke beats, gezelligheid en top entertainment van de danseressen en residents tijdens dit nieuwjaarstreffen.

Benieuwd naar de New Year's Resident Rumble? Check hier de trailer:



De beste manier om het nieuwe jaar in te gaan en die extra kilo's van de feestdagen er weer flink af te feesten is natuurlijk Pussy lounge! De residents zijn helemaal ready om weer een te gekke Resident Rumble neer te zetten en natuurlijk zijn er voor deze avond weer verschillende gast DJ's uitgenodigd. Hieronder de volledige line-up.

Paul Elstak
Ruthless
Genius
The Viper
The Darkraver
Hosted by Ruffian

Playboyz
Dany BPM
Kasparov
Geck-o
Clive King
Hosted by Alee

Dit enige echte nieuwsjaarsfeest mag je natuurlijk niet missen. Zorg er dus voor dat je op tijd klaarzit voor de voorverkoop. Deze start op zaterdag 7 november 2015 om 10.00 uur via de b2s ticketshop. Voor meer info over Pussy lounge check je deze website.

2 opmerkingen

Pffff, eerst maar eens kerst en O&N overleven :D

Maar zet hem als optie....hopen dat tickets eens niet zo snel weg zijn
Werkzaam bij NRG VIBE
Leuke namen zitten erbij en eindelijk eens wat vernieuwing :)
Playboyz , Clive King Dat word fijn