Partyflock
 

House Hallucination

gepubliceerd door , op
In een wereld vol vreugde en plezier, waar kleuren geroken kunnen worden en geuren via je ogen tot leven komen, stond een huis... In dat huis heerste een magische en euforische sfeer waarin het publiek op de dampende dansvloer zich overgaf aan dreunende oldschool, techno, acid en house beats.

Stap in de wereld van de opkomst van de house en laat je meevoeren tot in de late uurtjes van de donkere nacht. Geniet van smily happy people, glowsticks en house classics. In een tijd waarin diverse generaties zich laten beïnvloeden door de allereerste house platen en de oorsprong van deze classics willen ontdekken. Iets dat tijdloos is wordt niet beïnvloed door trends, hypes en/of modebeelden.

House Hallucination brengt je weer voor heel even terug naar die betoverende tijd, terug naar het oergevoel van de house. Voor diegenen die ermee zijn opgegroeid is het een feest van herkenning. Voor diegenen die het gaan ontdekken, een waar muzikaal walhalla.

Net als in het tijdperk van de eerste housefeesten, smileys, trancehippies en technofreaks, maakt het bij House Hallucination niet uit wie of wat je bent! Iedereen is welkom om op de dansvloer te genieten van house en techno klassiekers van Draft, Maarten, Dr.92 en Nickey. Niemand minder dan Cellie, die zijn sporen verdiende als resident DJ van de legendarische nachtclub Mazzo in Amsterdam, trakteert je op een waanzinnige dosis pompende, groovy en uplifting house en oldschool techno classics.

Ga op reis, ontdek een duistere ruimte...en beleef daar de totstandkoming van de pure 303 Acid sounds van Nerds With Acid en HCLO4. In een aparte area van de kelder wordt de Acid live uit de apparatuur getoverd om rechtstreeks je brein in te worden gegoten.

Kaartjes (maximaal 150) voor dit feest zijn hier verkrijgbaar of op de avond zelf aan de avondkassa.