Partyflock
 

Metz gaat voor het dikste geluid in de tunnel van Rotterdam

gepubliceerd door , op
De strandfeesten zijn weer achter de rug, tijd om terug te gaan naar de club! Een nieuw seizoen breekt aan voor Metz on Sunday en dus ook een goede reden om te starten in een nieuwe locatie: zondag 20 september gaat METZ langs in de 'tunnel' van Rotterdam: Toffler! Een goed begin is het halve werk, vandaar dat er ook meteen een dikke line-up op het programma staat in de vorm van René Amesz, Ferreck Dawn, Chris Rox, Jasper Clash, Diephuis & MC Roga.

'The Real House Event' is er onwijs trots op, Toffler is een feit en mag als locatie toegevoegd worden aan de inmiddels imponerende lijst. Rotterdam blijft de thuisbasis van het leukste feest op de zondag en Toffler is ook bij uitstek een van de meest gave locaties van dit moment. Aan de Weena-Zuid is deze ondergrondse club niet voor niks in de volksmond de 'tunnel van Rotterdam'. Met een programmering die uitermate populair is in de deephouse & techhouse scene trekken zij ook internationale bezoekers en dat komt ook door de locatie zelf. Ondergronds en intiem, een perfecte vibe voor Metz on Sunday dus!

Zoals al eerder genoemd start Metz meteen met een muzikale line-up. René Amesz heeft naast zijn drukke internationale schema eindelijk weer eens tijd voor een zondagje Metz en dat kan alleen maar beaamd worden. Met hits in de charts op het fameuze label Toolroom van Mark Knight zoals 'Big' en 'Like It Deep' is hij een aanwinst voor 20 september. Nieuw in de line-up is Ferreck Dawn, maar met zijn 14 jaar ervaring op internationaal niveau mag hij met liefde aansluiten. Zijn sets zijn funky met veel vocals, diepe bassen en een vleugje techhouse. De bazen van de Rotterdamse underground house scene Chris Rox en Jasper Clash staan uiteraard ook op het programma, onmisbaar in de favoriete opstelling van Metz en Diephuis zal opnieuw een heerlijke warming up set neerzetten zoals alleen hij dat kan. MC Roga zal de host zijn van de avond, leuk!

Metz on Sunday in Toffler Rotterdam is op zondag 20 september van 19.00 uur tot 01.00 uur. Kaarten kosten in de voorverkoop 15 euro en zijn online te bestellen via koop tickets.