Partyflock
 

Draaimolen Festival

gepubliceerd door , op
Zaterdag 19 september is het weer tijd voor Draaimolen Festival. Na een geslaagde eerste editie op het stadsstrand van Tilburg moest de organisatie dit jaar op zoek naar een nieuwe locatie. En dat is zeer zeker gelukt met het voormalig Charlotte Oord.

Het Charlotte Oord is een prachtige locatie gelegen aan de rand van Tilburg West. Tot eind jaren tachtig was hier een revalidatiecentrum voor kinderen gevestigd omgeven door wonderschone natuur. Na sluiting van dit centrum heeft de tijd hier letterlijk stilgestaan en is het een vergeten stukje Tilburg geworden waar de natuur zijn vrije gang kon gaan. Draaimolen gaat zonder afbreuk te doen aan die natuur het terrein omtoveren tot een droomlocatie en hopen jullie zo de dag van jullie leven te bezorgen.

Qua line-up is dit jaar echt alles uit de kast getrokken en Draaimolen is dan ook trots dat ze twee open air stages kunnen bieden met alleen maar grote namen. Op de Mainstage zullen niemand minder dan Maceo Plex, Tale of Us, David August, KiNK, Dj Tennis, The Pachanga Boys, Tsepo en Pieter Jansen de mooiste platen aan elkaar draaien.

En alsof dat nog niet genoeg is mag Draaimolen dit jaar ook als eerste festival wereldwijd een Machine stage verwelkomen. Dit concept uit de koker van Ben Sims en Kirk Degiorgio heeft alle grote clubs al laten ontploffen en voor deze editie hebben de heren stevige namen als Luke Slater, Surgeon en Sigha uitgenodigd.

Beide stages worden voorzien van een spatzuiver L'Acoustics geluidssysteem en een waardig lichtplan. De aankleding is zoals altijd weer helemaal handgemaakt en ook het design van beide stages wordt met veel liefde door de crew van Draaimolen zelf ontworpen.

Er zullen de gehele dag voldoende pendelbussen rijden van en naar Tilburg Centraal, een ritje duurt ongeveer 7 minuten en de bussen zetten je recht voor de ingang af. Ook zijn er voldoende parkeergelegenheden voor bezoekers met de auto of fiets.

Draaimolen Festival belooft dus een prachtige dag te worden waar je de zomer samen met de allerbeste artiesten op een intieme wijze af kan sluiten. Dus zet deze datum met dikke letters in je agenda en kom 19 september genieten van al het moois wat Draaimolen Festival te bieden heeft.

4 opmerkingen

zo prima line up dit
Baal er wel beetje van dat ik dit jaar ook weer moet missen ivm vakantie.

Net als vorig jaar wederom een heerlijke line omhoog!
Grote griebels, dat is wel heel bruut. Helaas ook op vakantie
laatste aanpassing
Wordt een topdag, vooral omdat ik lekker in mijn eigen stad met Unity voorlichting kan gaan geven voor deze top-organisatie!