Partyflock
 

Vato Gonzalez lanceert Dirty House Mixtape 9

gepubliceerd door , op
Vato Gonzalez lanceert Dirty House Mixtape 9
5 augustus 2015
Of je nu op vakantie gaat of niet, zomer 2015 is niet compleet zonder nieuwe Dirty House Mixtape. Vato Gonzalez lanceert dan ook het negende deel uit de befaamde reeks deze week. Met de nieuwe mixtape gaat Vato Gonzalez terug naar zijn roots, hetgeen hij ook laat horen in zijn nieuwe producties die de komende maanden uit gaan komen. De Dirty House Mixtape 9 is vanaf nu verkrijgbaar als gratis download en als stream te beluisteren:



Vato Gonzalez zegt over zijn nieuwste mixtape: "De afgelopen maanden heb ik veel tijd doorgebracht in de studio; een zoektocht naar een nieuwe sound, die mij grappig genoeg terugbrengt naar een periode nog voor de lancering van de eerste Dirty House Mixtape. Ik heb voorzichtig al wat dingen naar buiten laten komen, maar de komende maanden zullen er sinds enige tijd weer wat nieuwe Vato Gonzalez originals uitkomen en deze mixtape schept een goed beeld van de sound die je van mij in de clubs en op festivals kunt verwachten. Terug naar mijn roots, alleen dan in een nieuw jasje. Met 61 nummers in 36 minuten staat ook deze mixtape weer bol van de muziek. Ik hoop dat de mixtape het plezier uitstraalt dat ik ook weer in de studio in mijn eigen producties gevonden heb."

Naast een aantal nieuwe, nog niet uitgebrachte, Vato Gonzalez producties, remixen en bootlegs bevat de mixtape ook een aantal 'shout-outs' van bevriende collega's, zoals Dimitri Vegas & Like Mike, Don Diablo, Curbi, Timmy Trumpet, Quintino, Wiwek, Ferry Corsten, Pep & Rash en anderen.

Mocht de mixtape vanaf heden bij je op repeat staan, dan adviseert Vato Gonzalez je om een rode cirkel om zaterdag 17 oktober te zetten: "Tijdens Amsterdam Dance Event zal ik wederom een eigen Dirty House evenement hosten. Dit keer een iets grotere editie dan afgelopen jaar op een speciale locatie: Q-Factory Amsterdam. Meer details worden spoedig bekend gemaakt."

Voor meer info, check de website: www.dirtyhouse.nl

1 opmerking

Artiest {SHOWLIST artist 169295, 55694, 50902, 511}
Heel vet met veel speedgarage invloeden. Werd vorige week vrijdag uitgezonden tijdens de mixmarathon op Slam.
laatste aanpassing