Partyflock
 

House classics op Ijzeren Man tijdens Karma Outdoor

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 1 augustus 2015 organiseert Bad Ass Events op de De IJzeren Man in Eindhoven voor het eerst Karma Outdoor. Dit oldskool/early rave concept neemt je mee terug in de tijd naar de beginjaren van de house. Karma richt zich dan ook op de houseliefhebbers van het eerste uur die graag in de buitenlucht terug willen naar 'die goeie ouwe tijd'. Met in de line-up alleen maar grote namen uit de scene, kan dit festival al bijna niet meer stuk.

Je hoeft je geen zorgen te maken dat je een van je helden gaat missen, er is gekozen voor een intieme opzet met één podium waarop alle helden van weleer hun oude platen zullen draaien. De line-up bestaat uit de volgende rij imposante namen; The Prophet, Panic, Rob & MC Joe, Gizmo, Yves, Stanton, The Bountyhunter, Francois, en DJ M. Dat zijn niet de minste namen, toch?!

Naast dit indrukwekkende rijtje namen, heeft Bad Ass Events ook een ware primeur. Voor het eerst in de historie van de mensheid zullen Panic & The Prophet een back-2-back set draaien, waarmee ook het festival zal worden afgesloten. Het geheel wordt vocaal ondersteund door MC V.

Tickets voor Karma Outdoor kosten slechts €25,- (excl. fee) en zijn te krijgen via koop tickets. De kaarten zijn alleen online te krijgen via www.badassevents.nl. Voor meer info kun je terecht op de website van Bad Ass Events: www.badassevents.nl