Partyflock
 

Het gezelligste 25plus feestje van Haarlem is terug in het Patronaat

gepubliceerd door , op
25+ Party
29 mei 2015
Op vrijdag 5 juni verzamelen de leukste 25plussers van Haarlem zich weer in de kleine zaal van Haarlems poptempel het 't Patronaat Zalencentrum voor muziek, gekkigheid en gezelligheid!

6 Maart was de kleine zaal van het 't Patronaat Zalencentrum compleet uitverkocht dus daarom organiseert Flexcitement.com deze keer een extra speciale editie van de 25 + Party. DJ's FlexyFrank en Mr. Bowi draaien de lekkerste muziek van toen tot nu. Verwacht dus het beste uit de 90s en 00s tot en met de klappers van vandaag, aangevuld met de te gekke VJ beelden van Yzco! Dit is de laatste editie tot 6 november dus bij zijn is meemaken voor alle dertigers.

Op 5 juni kan je verder o.a. meedoen met een Clubquiz (herken de platen en win), komt er een surprise act en na het succes van de BoyBandBingo is deze keer een GirlBandBingo! Van Destiny's Child tot TLC en van Girls Aloud tot de Spice Girls. Ook op het balkon kan je weer iets uitspoken zoals je behendigheid testen onder invloed.

Dit 25plus feest is ideaal voor iedereen die van een mooi feest houdt tussen alleen maar leeftijdsgenoten die ook bewust het uitgaan in de jaren 90 hebben meegemaakt. Dus even een duik terug in je jeugd met vrienden, bekenden en andere Haarlemse 25plussers. Op vrijdag 5 juni kan je dus hakken, slijpen, housen en meebrullen all night long! De voorverkoop gaat al rap dus wacht niet te lang.

Kom vast in de stemming met de teaser