Partyflock
 
­ Nederland

Soixante Neuf op eerste Pinksterdag in Kokomo Groningen

gepubliceerd door , op
Soixante Neuf op eerste Pinksterdag in Kokomo GroningenNa een bomvolle, supergezellige, heerlijke paaseditie van Soixante Neuf in Club Kokomo in Groningen is het zondag 24 mei alweer tijd voor de volgende knaller! Groningen maak je maar klaar voor de Pinkstereditie van Soixante Neuf op zondag 24 mei! Het wordt niet zomaar een editie, want niemand minder dan Jayh Jawson is de headliner op deze heugelijke avond! Jayh Jawson komt al zijn hits ten gehore brengen!

Naast Jayh Jawson hebben ze niemand minder dan mister mooiboy himself op deze heugelijke avond. De man die echt de snelst rijzende ster is van dit moment en de man die met niemand minder dan Fajah Lourens de lakens deelt: Johnny 500! Deze Pinkstereditie gaat in de geschiedenisboeken. Mensen hebben het nog steeds over de laatste editie van Soixante Neuf in Groningen. Er gaan dan ook geruchten, dat over heel het land mensen van plan zijn om te komen!

De host van de avond wordt nu al 'the next best thing' genoemd en is tevens de resident van Soixante Neuf geworden. Het is niemand minder dan Lirical. Naast hem is er nog een grootheid in the building, resident en tevens alleskunner: DJ Mitchell Supreme!
Dat is ook nog lang niet alles...De sterren van Soixante Neuf op zondag 24 mei zijn:

Live On Stage:
Jayh Jawson (Bekend van 'Mijn Baby', 'Mijn Alles', 'Claimen', 'Helemaal Naar De Klote' Ft. The Partysquad, 'ik Ga Hard' ft. The Partysquad)

The deejays:
Johnny 500
Mitchell Supreme
Impulz
Rodney Music
Jael

Hosted by Soixante Neuf finest: Lirical

Soixante Neuf is het evenement waar zowel man als vrouw aan zijn/haar trekken kan komen. Uitstraling boven imago, sfeer boven reputatie en vooral gezelligheid boven alles! En vergeet niet: geven is vaak nog leuker dan nemen!?!
Vrienden, vrienden van vrienden en bekenden zijn de sleutelwoorden die de deuren openen naar een feest vol gezelligheid en plezier! Mooie vrouwen, maar ook mooie mannen die al hun zorgen voor een paar uurtjes thuis laten en even lekker uit hun dak gaan op heerlijke muziek, gewoon alles wat lekker klinkt, ongeacht het genre!

Soixante Neuf een vrouwvriendelijk event?! Let op, er is een 'Ladies Only Entrance', zodat de dames niet in de rij hoeven te staan. De hosting wordt gedaan door Sharona (zorg dat je er dus meer dan top uitziet!). Onze gastvrouw Sharona verwelkomt je met een glimlach en jij zorgt binnen voor de nodige sfeer. Uiteraard zullen er partyfotografen aanwezig zijn, om de gezelligste momenten van de avond vast te leggen!