Partyflock
 
­ Nederland

Weer een avondje knallen met hardcore in Walhalla tijdens Hard Reminder

gepubliceerd door , op
Het aftellen is begonnen, nog een week te gaan voor alweer de derde editie van Hard Reminder in Walhalla. Walhalla in Deventer heeft al twee keer eerder in het teken gestaan van Hard Reminder. En dit waren zeker avonden die door de bezoekers niet snel werden vergeten. Daarom kon een derde edite na deze twee geslaagde edities zeker niet uitblijven. Op 15 mei geven Hardest Dreams en Moon Star Events Hard Reminder namelijk weer een vervolg en ook deze derde editie belooft weer een mooie avond te worden.

Line-up
Ook voor deze derde editie hebben Hardest Dreams en Moon Star Events weer geprobeerd om een mooie en goede line-up neer te zetten. Inmiddels hebben zij namelijk al bekend gemaakt dat dj Rheeza de headliner van de line-up van deze derde editie zal wezen. Early hardcore, mainstream hardcore of industrial hardcore niks is haar te gek. Dit heeft zij in het verleden al bewezen op o.a. Hardcore4life, Hellbound, Ghosttown, Ground Zero, Hardshock Festival, Harmony of Hardcore en Tickeltie Eigenwijs.

Naast dj Rheeza zullen ook nog eens Bolinski, Notorious, Hardnoiser en Steef O op 15 mei plaatsnemen achter de dj booth. Deze editie zal weer gehost worden door Mc Skullcrusher.

Timetable


Dj Contest
Moon Star Events en Hardest Dreams hebben voor deze editie een online dj contest gehouden voor een welverdiende afsluiter op Hard Reminder. Nelleke en Katjana vormen samen het vrouwelijke duo Lethal Sisters en hebben voor de derde editie de contest gewonnen en zullen plaatsnemen achter de decks en zullen de boel hard afsluiten!

Hard Reminder is zoals elke voorgaande editie weer gratis te bezoeken. En de deuren zullen van 20:00 – 01:00 geopend zijn.
Zet hem in je agenda als je dat nog niet gedaan hebt!