Partyflock
 

Vingt-Cinq op het Bloemendaalse strand

gepubliceerd door , op
De temperaturen bereiken weer de dubbele cijfers en de strandtenten zijn weer geopend, dat betekent maar één ding: de start van het strand- en festivalseizoen! Zo ook voor Vingt-Cinq! Na wederom een succesvol indoorseizoen in de Haarlemse Lichtfabriek, zijn alle pijlen van dit 25+ concept, gericht op de 'on the beach edition' bij Beachclub Fuel in Bloemendaal!

Beachclub Fuel
Vorig jaar beleefde Vingt-Cinq! zijn vuurdoop op het Bloemendaalse strand bij Fuel. Een editie die bij vele nog warme herinneringen zal oproepen. Wat een fantastische sfeer de gehele avond. Op zaterdag 20 juni gaat Vingt-Cinq er alles aan doen om dit te overtreffen bij deze Bloemendaalse hotspot!

Line-up
Ze zijn beide afzonderlijk al met regelmatig te bewonderen geweest op edities van Vingt-Cinq, op 20 juni staan ze beide in de line-up, het gaat hier natuurlijk over ROOG & Erick E! Beide house legendes hebben zowel afzonderlijk als gezamenlijk (Housequake) een jarenlange historie met het Bloemendaalse strand en weten precies welke platen ze moeten draaien om de ultieme strand vibe te creëren.

Lucas & Steve is het duo om in de gaten te houden komende zomer. Ze scoren op het moment een grote hit met hun remix van de klassieker 'Do It 2 Nite' van Rockefeller. Ook met hun eerdere track 'Blinded' scoorden ze hoge noteringen in de Beatport top 100. Op de 'on the beach' editie van Vingt-Cinq maken ze hun officiële debuut op het Bloemendaalse strand!

De La Montagne maakt samen met Vingt-Cinq resident Alex Cruz en MC Clark Kent de line-up van deze spetterende 'on the beach' compleet.

Ze verwachten net zulk heerlijk weer als vorig jaar, mocht het weer toch tegenvallen dan is het feest uiteraard compleet overdekt. Er staat dus niets een superavond uit met kwaliteit op ieder gebied in de weg. Vingt-Cinq denkt aan de volwassen clubber!

Tickets
De early-bird tickets zijn inmiddels uitverkocht. Reguliere tickets zijn nu verkrijgbaar voor €16 via koop tickets.

De minimumleeftijd is 25+