Partyflock
 

Spring is in the air! Escape in mei 2015

gepubliceerd door , op
Brainwash
1 mei 2015
Op Paaszondag 5 april presenteerde Escape Amsterdam in samenwerking met Epic één van de grootste hiphop/r&b artiesten ooit: Nelly! Het was ook een primeur want het was de eerste keer dat hij naar Nederland kwam voor een optreden. Dat het één groot feest was kan je zien op de aftermovie:



Ook in mei staan er weer topartiesten in de bekendste club van ons land bij Reveal, HouseRules, Brainwash en Like. Heb je iets te vieren of wil je iets meer luxe? Boek dan een VIP tafel of Skybox via vip@escape.nl.

Donderdag: Reveal your weekend!
Afgelopen maand werd de 250 editie van Reveal gevierd en het einde is nog lang niet in zicht! Iedere donderdag is het gekkenhuis op dé studentenavond van Amsterdam. Altijd gratis entree op vertoon van je studentenkaart en de dikste EDM met Marc Benjamin & Friends! Voor een impressie check je deze video: http://on.fb.me/1bAfxkH

Vrijdag: (deep)house en classics op HouseRules
Ben je fan van house(classics), techhouse en deephouse dan zit je bij Escape iedere vrijdag goed! HouseRules brengt je deze maand onder leiding van resident Troj oa. Robert Feelgood, JoeySuki, Sander den Ouden, Gabriel & Castellon, Fedor Limjoco en Jonathan Pitch Op deze true house experience kan je oldskool genieten van de beste house in combinatie met de lichtshows anno nu!

Zaterdag: Bigroom beats bij Brainwash
Het tienjarig jubileum van DJ Raymundo bij Escape werd afgelopen maand groots gevierd! Hij heeft net een nieuwe track uit die je hier kan checken:



Deze maand heeft hij artiesten als Plastik Funk uit Duitsland, Holl & Rush en Brothers in the Booth uitgenodigd. Op zaterdag 23 mei doet hij weer een befaamde 6 uurs solo set en 9 mei is er een Brainwash XXL waarbij er tot 8.00 wordt doorgeknald in Escape! Ook ideaal als afterparty na het bezoeken van een andere party of club.

Zondag: Like!
Sluit je weekend in stijl af bij Like, de avond vol hiphop, R&B en dance op zondag in Escape. Studenten hebben gratis entree voor 00.00 en op escape.nl betaal je maar 5,- in de voorverkoop.

1 opmerking

Spring is in the air!


Spring lekker zelf! (y)