Partyflock
 

Niet lullen, maar raggen tijdens Kingsnight S.U.R

gepubliceerd door , op
Nog geen plannen voor koningsnacht 2015? Geen nood, want daar komt nu verandering in! Op zondag 26 april (koningsnacht) presenteert JVDV Evenementen het feest Kingsnight S.U.R in Rotterdam. Laat je niet afschrikken door de zondag, want op maandag is het koningsdag en zijn de meeste mensen vrij. Deze avond is vooral gericht op (uptempo) hardcore & frenchcore fans.

De line-up is zorgvuldig samengesteld en bestaat alleen uit bekende artiesten die op een hoog bpm level draaien. Niet lullen, maar raggen dus!

Over de locatie S.U.R. kun je vrij kort zijn: underground. En dat past goed bij de stijl van deze avond. De meesten van jullie kennen deze locatie onder de naam Waterfront waar in het verleden diverse grote evenementen plaats hebben gevonden. Rotterdam is immers de plek waar het allemaal begon.

Line-up
Dr. Peacock
Johnny Napalm
s'Aphira
Spitnoise
Aggressive
General Destruction
Hard Infantry
MC Spike

Kaartverkoop
Voorverkoop:€10
Deurverkoop:€ 15

Voorverkoopkaarten zijn te verkrijgen via koop tickets, de facebookpagina van JVDV Evenementen en www.s-u-r.nl.

Locatie
Het locatieadres is Boompjeskade 10, 3011XE Rotterdam. Dit is vlakbij de Willemsbrug.

Openbaar vervoer
Vanaf Rotterdam centraal kun je het beste de InterCity nemen naar Blaak. Vanaf dat punt is het slechts 5 minuten lopen naar de locatie. Kijk voor meer info op www.ns.nl.

Parkeren
Direct rond de S.U.R. zijn de parkeerplaatsen miniem. Parkeren kun je het beste doen in de parkeergarage The Red Apple, Wijnbrugstraat 22, 3011 XW op 5 minuten loopafstand.

Legitimatie
Kingsnight S.U.R is toegankelijk voor iedereen vanaf 18 jaar en ouder. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom altijd een geldig legitimatiebewijs. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.