Partyflock
 
­ Nederland

Love and Respect for Stichting Opkikker

gepubliceerd door , op
Marco en Francina Baalhuis van Stichting Love and Respect hebben grote bewondering voor de mensen die voor Stichting Opkikker werken. Zo groot, dat hij iets voor deze stichting wil doen. Op zaterdag 16 mei 2015 organiseren zij een evenement waarmee ze aandacht willen vragen voor Stichting Opkikker. Daarnaast willen zij met het evenement zoveel mogelijk geld inzamelen voor dit fantastische doel. Zo gaat de gehele opbrengst van de kaartverkoop gaat naar Stichting Opkikker.

Dit feest wordt alweer hun zesde benefietfeest waarbij altijd de opbrengst van de kaartverkoop naar het goede doel gaat wat met kinderen te maken heeft. Zo deden zij het reeds voor Kika en War Child en nu dus voor Stichting Opkikker en er is zelfs een beach-editie geweest waarbij de mensen lekker konden genieten van het feest en tegelijk van de ondergaande zon.

Onder de naam Love and Respect for Stichting Opkikker zal het feest plaatsvinden in Eindelijk Weer in Almere. Het management van Eindelijk Weer heeft de locatie geheel kosteloos beschikbaar gesteld. Daarnaast zijn er ook al vele dj's die hebben toegezegd mee te willen werken en geheel kosteloos te komen draaien. Zo zullen o.a. Mike S, Miss Melody, Frenckel, MEM, Sjaak Koning, Lou-E en Mitch B een daverend optreden verzorgen op deze bijzondere avond.

Naast het muzikale vermaak is er ook een stand aanwezig met oa sieraden ook zullen danseressen hun kunsten komen vertonen met dank aan Release Dance Academy, want ook zij bieden hun dienst geheel kosteloos aan. Voor alle mensen die zin hebben in een mooi feest en daarnaast Stichting Opkikker een warm hart toedragen. Zet het vast in je agenda, zaterdag 16 mei in Eindelijk Weer gelegen aan het festivalplein te Almere-stad.

Tickets bestel je bij koop tickets!

6 opmerkingen

 
Top initiatief (y)
Uitspraak van Party all the time R.I.P 12-05-2017 + op dinsdag 7 april 2015 om 20:12:
Gaat een leuk feestje worden weer.......


Gaat een wereld feest worden ,kijk de line up en dan ook nog voor een heel goed doel :D Zin in en we gaan hem vol trekken met de leukste partypeepz met het hart op de juiste plaats :D