Partyflock
 
­ Nederland

Derde editie van het Ministerie Van Duistere Zaken in Poema

gepubliceerd door , op
Op zondag 5 april zal voor de derde keer een editie van het Ministerie Van Duistere Zaken plaatsvinden, deze keer in de Poema RAW te Utrecht. Speciaal voor deze paaseditie is Gaiser uitgenodigd, die momenteel met zijn 'False Light' album tour op verscheidende locaties staat, zowel in clubs als op festivals. Het M.V.D.Z. is zodoende dus heel erg trots dat zij Gaiser mogen verwelkomen tijdens deze paaseditie.

Het M.D.V.Z. gaat voorbij aan de huidige discussies die worden opgelaaid in betrekking tot elektronische muziek. Volgens de initiatiefnemers wordt er te vaak aandacht besteed aan zaken die niet veel te maken hebben met de essentie van muziek. M.D.V.Z. dankt haar naam aan het feit dat zij intern debatteren over wat goede en duistere klanken zouden moeten zijn. Zij wensen een plek te verwezenlijken waar discussies over verschillende zaken worden afgewimpeld en enkel focus gericht wordt op wat het belangrijkst is: de muziek. Een plek waar mensen bijeenkomen om hun passie voor muziek het beste te ervaren.

Logischerwijs dat het M.D.V.Z. Gaiser heeft uitgenodigd voor deze editie. Gaiser staat al meer dan een decennia bekend als een artiest wiens talent oneindig lijkt. Eenmaal getekend onder het label Minus, opgericht door Richie Hawtin, werden zijn talenten en capaciteiten exponentieel tot grote hoogtes gebracht. Zijn producties legden namelijk het fundament voor wat de Minus-sound momenteel is. Zijn nieuwe album 'False Light' kenmerkt een wederkomst na zijn laatste album in 2011, 'No Sudden Movements'. Een wederkomst waarbij hij op een mooie artistieke wijze een muzikaal verhaal heeft weten voort te brengen, met de nodige percussie-, synth- en bass-lines waar om hij bekend staat.

De early birds kaarten zijn uitverkocht, maar er zijn nog regular kaarten verkrijgbaar via koop tickets. Deze kosten €12,50.