Partyflock
 

Power Flower presents Eclectic Fantastic in Utrecht

gepubliceerd door , op
Power Flower
27 maart 2015
FeestPower Flower · Eclectic Fantastic
Datumzaterdag 11 april 2015
WinactiePower Flower actiegesloten
LocatieWinkel van Sinkel Site
Er komt iets nieuws aan in de Winkel van Sinkel! Wat dan? Nou, het kleurrijke concept Power Flower vol fluor en neon presenteert op zaterdag 11 april namelijk Eclectic Fantastic voor het eerst in Utrecht! Een avond vol heerlijke hip hop, swingende r&b, een vleugje vrouwvriendelijke house en natuurlijk de echte klassiekers van toen en nu. Tevens heeft de avond ook nog eens een leuk extra fel tintje, want de naam Power Flower zegt al genoeg, toch?

Hierboven is al een hint gegeven: fluor en neon! Wat houdt dat dan precies in? Heel simpel, bij de entree krijg je leuke gadgets die in het teken staan van fluor en neon. Denk aan fluor paint, neon armbandjes en nog veel meer leuke attributen die met het concept te maken hebben. Natuurlijk mag je ook zelf innovatief en vindingrijk zijn door thuis al wat felle kleurrijke dingetjes op te zoeken en mee te nemen, dat vinden we alleen maar leuk!

De artiesten deze avond zorgen voor de lekkerste hip hop, heerlijke r&b, dansbare house en sexy classics. DJ Superior, bekend van het concept Waarom? Daarom! draait naast Dirty Dutch en Urban Elite door heel Nederland en maakt graag een plekje vrij in zijn overvolle agenda. Wil je alvast in de stemming komen met deze grootheid? Dat kan, check zijn Soundcloud page voor heel veel goeie muziek.

Darryl Antunez is al vanaf zijn 13e bezig met hip hop en r&b en heeft zijn skills de laatste jaren tot een hoog niveau weten te ontwikkelen. Niet voor niks treed hij vaak op met de artiest Winne door het land op vele festivals en poppodia. Ferdows, bekend van het succesvolle Super Rich Kids zal deze nacht prime time bewijzen waarom zijn mixtapes meer dan 10.000 keer geluisterd worden op social media. Meegenieten? Dat kan hier.

De avond zal gehost worden door MC Akash.

Kaarten voor deze nu al te leuke avond zijn online te bestellen via koop tickets en kosten maar 10 euro. Aan de deur zullen de kaarten 15 euro kosten, dus het is verstandig als je je kaartje in de voorverkoop haalt. Tot zaterdag 11 april bij Eclectic Fantastic!