Partyflock
 
­ Nederland

Intents Festival zaterdag & zondag line-up + camping

gepubliceerd door , op
Intents Festival
12 december 2014
FeestIntents Festival · Pre-Party
Datumvrijdag 5 juni 2015
LocatieD'n Donk
Ben jij klaar voor een te gekke editie van Intents Festival? Een combinatie van de vetste muzikale attracties, spectaculaire shows en een overvloed aan entertainment zullen deze editie gekker maken dan ooit te voren! Koop jouw tickets nu, regel je overnachting en zorg ervoor dat je deel uitmaakt van dit avontuur!

Line-up zaterdag & zondag
De line-up voor de zaterdag en de zondag is bekend! Wij zijn super trots dat we beide dagen een ramvolle line-up voor je hebben kunnen regelen met de ware top uit de wereld van de harder styles en nog meer.

Voor de zondag van Intents Festival staan de dikste B2B sets op het programma voor zowel de hardstyle en hardcore area met o.a. Frontliner vs Coone, Radical Redemption vs Digital Punk, Miss K8 vs Wasted Mind en Partyraiser vs Dr. Peacock. Met twee extra area's en meer verschillende stijlen dan ooit is deze dag een must voor iedere liefhebber.

Op de zaterdag kun je headliners verwachten als Brennan Heart, Adaro, Radical Redemption, Partyraiser en een dikke afsluiter op de mainstage: Minus Militia Live.



Wil je nog tickets scoren?
De zaterdag is al uitverkocht, maar er zijn nog zondagtickets en Weekend + IntentsCity campingtickets beschikbaar! Koop jouw ticket op intentsfestival.nl

IntentsCity: Vriendencamping
Om jouw kampeerervaring tijdens Intents Festival nóg vetter te maken hebben wij dit jaar een exclusieve vriendencamping (Friendship District) waar jij samen met jouw beste vrienden een super speciale campingplaats kan bemachtigen. Jouw vriendencampingplek is voorzien van een eigen bord met jullie namen, bbq spot en helemaal te customizen met vele extra's zoals je eigen toilet. Lees hier meer over de vriendencamping (Friendship Disctrict)

Aftermovie 2014
Nog even herinneringen ophalen van vorig jaar? Kijk dan op de nieuwe website www.intentsfestival.nl voor foto's en video's.



Travel Partners
Kom jij naar Intents Festival met de bus? Bestel dan alvast je tickets via The Party Express of Event Travel. Meer info hierover op ]www.intentsfestival.nl/festival-info]intentsfestival.nl[/url].

Paylogic
Tickets worden verkocht via Paylogic. Hoe dit in zijn werk gaat lees je hier.

2 opmerkingen