Partyflock
 

TIKTAK Viert vierde verjaardag aan het strand

gepubliceerd door , op
TIKTAK
18 maart 2015
FeestTIKTAK · 4 Years Anniversary
Datumzondag 26 april 2015
LocatieBloomingdale Site
Party Party! Op zondag 26 april viert TIKTAK groots haar vier jarig bestaan in Beachclub Bloomingdale. Wie jarig is moet uitpakken en dat is precies wat TIKTAK gaat doen. Verwacht confetti, ballonnen, gadgets, heel veel bubbels en alle supersterren die je maar kunt bedenken! Verdeeld over 2 stages komt er feestelijk geweld van o.a Bassjackers, The Partysquad, Sem Vox, Jay Hardway, The Flexican & Mc Sef, FeestDJRuud, GLOWINTHEDARK, Girls Love DJs, en nog veel meer...

Wat begon als een wekelijkse avond in AIR Amsterdam is binnen no time uitgegroeid tot een begrip in de dance scene. En ook afgelopen jaar hebben weer tienduizenden liefhebbers op verschillende locaties van TIKTAK kunnen genieten. De vele successen dankt TIKTAK aan de onvoorwaardelijke steun en liefde van het publiek en de artiesten, die elke keer weer voor compleet gestoorde hoogtepunten zorgen. Vooruitblikkend op aankomend jaar heeft TIKTAK ook weer een aantal mooie dingen in het verschiet. TIKTAK kan nog niet alles verklappen maar dat er vuurwerk komt staat helemaal harstikke vast! Voor nu spreken we af op zondag 26 april aan de zee en laat TIKTAK heel Nederland weten dat ze jarig zijn. Bereid je voor op de grootste, gezelligste en hardste birthday party van het jaar!

Een bigga outdoor stage en een beukende indoor stage, less go. TIKTAK XXL beloofd een knaller van formaat te worden. Koop je tickets nu, want deze wil je meemaken!

VVK:€ 15,- Via koop tickets en alle Primera filialen
Door:€ 20,-

Line-up (in alphabetical order):
Bassjackers
FeestDJRuud
The Flexican & Mc Sef
Fritz The Face
FS Green & Mc Fit
Girls Love DJs
Hasse de Moor
GLOWINTHEDARK
Jay Hardway
The Partysquad
Sem Vox
Raynor Bruges