Partyflock
 
­ Nederland

W2 Poppodium lanceert nachtprogrammering onder noemer W2N8

gepubliceerd door , op
Eind vorig jaar maakte Willem Twee Poppodium bekend een dance programmeur in dienst te hebben genomen. Nu is het tijd voor de lancering van een eerste reeks avonden, die onder de noemer W2N8 worden gelanceerd. Zaterdag 11 april wordt de nieuwe lijn in het nachtprogramma van het poppodium op feestelijke wijze met de beste Bossche dj's gevierd tijdens de avond W2N8 presents: Duketown DJ Bash.

Bloeiende scene
Het Bossche nachtleven is zich de afgelopen tijd flink aan het ontwikkelen. Willem Twee Poppodium wil daarom graag een bijdrage leveren aan een bloeiende scene en de toenemende vraag naar elektronische muziek in 's-Hertogenbosch. Om dat zo goed mogelijk te doen heeft de popzaal het submerk W2N8 ontwikkeld. De vlag waaronder alle toekomstige dance-avonden van Willem Twee zullen worden uitgerold.

Er komt heel veel moois aan! Zo is W2N8 de samenwerking aangegaan met Losjes voor de nieuwe avond Nachtwacht, waar op de eerste editie househeld Gerd zijn opwachting maakt. Daarnaast wordt de organisatie Broeikas naar Den Bosch gehaald die zal aftrappen met headliner Wouter S.. In de nabije toekomst staat er uiteraard nog veel meer nieuws op het danceprogramma.

W2N8 presents: Duketown DJ Bash
Een goed begin is het halve werk, daarom wordt W2N8 afgetrapt met een stevig feestje. 11 april viert Willem Twee Poppodium samen met diverse Bossche helden al het moois dat komen gaat in de vorm van Duketown DJ Bash. Een avond waarbij met een groot aantal dj's snel geschakeld wordt tussen verschillende genres, gepresenteerd door de connaisseurs van het Bossche nachtleven en met Cinnaman als headliner.