Partyflock
 

DSTRCT keert met favoriete headliner terug in Rotterdamse Factory010

gepubliceerd door , op
DSTRCT, de veelbesproken nieuwkomer in de Nederlandse underground scene, komt op 6 maart met hun tweede editie in de industriële Factory 010 te Rotterdam. Hier zal wederom gekozen worden voor een ongewone, maar desalniettemin doeltreffende combinatie van artiesten: Boddika, Joey Daniel, Nino&Frankie en met als klap op de vuurpijl het internationaal gerenommeerde Italiaanse duo Tale Of Us als headliner.

Op 12 december vorig jaar trapte DSTRCT hun eerste event af in een stampvolle Warehouse Elementenstraat Warehouse, een locatie die naadloos aansloot op de filosofie van de heren achter de organisatie: een rauwe, industriële vibe neerzetten door zowel de keuze voor locatie als line-up. Een line-up die overigens tot in de puntjes verzorgd was, met namen als Art Department, Matthias Tanzmann, Laura Jones, Huxley en Boris Werner.

Op 6 maart zal deel twee van dit succes zich gaan manifesteren in onze havenstad. Om de DSTRCT-vlag stevig te planten in het Rotterdamse nachtleven is gekozen voor een van de rauwste locaties die de stad kent. Op de tiende verdieping van de welbekende Maassilo begeeft zich Factory 010, een industriële clubruimte waar het gedachtegoed van DSTRCT weer volledig tot zijn recht zal komen. Stel je gigantische ventilatiebuizen voor die recht uit de muur in de stalen vloer overlopen, een akoestiek waar je u tegen zegt met hier en daar ook nog een panoramisch uitzicht over Maas en stad. Er zal extra uitgepakt worden met betrekking tot het geluidsysteem, zo zullen er in de main room extra subs aanwezig zijn om de geluidservaring kracht bij te zetten.

Qua muziek is dit keer gekozen voor een compactere, maar niet minder indrukwekkende line-up, dit om de headliner van de avond meer ruimte te geven. Tale Of Us zullen hun Rotterdamse primeur maken tijdens deze tweede editie. Hun onophoudelijke sequentie van wereldwijde boekingen, immens populaire releases en een vaste plek in de Resident Advisor Top 100 DJ Poll (stipt op #2 in de afgelopen twee jaar) heeft dit duo doen stijgen tot ongekende hoogte.

Echter voordat Carmine en Matteo het publiek zullen gaan bezweren, is het eerst tijd voor een andere artiest van formaat: Boddika. De in de UK geboren Boddika heeft naam voor zich gemaakt door zijn compromisloze analoge producties die hem voor journalisten maar moeilijk te peilen maakt. Het warmdraaien van de main room zal verzorgd worden door opkomend Rotterdams duo Nino&Frankie, een koppel dat uitermate geschikt is voor het klaarstomen van het publiek.

Joey Daniel – het gezicht van DSTRCT - zal de tweede zaal meenemen in een 7-uur durende marathon set. Dat laatste is iets dat hem erg goed ligt, wat hij al meerdere keren heeft bewezen tijdens zijn befaamde marathon sessies in de Toffler. Daniel is al vele jaren een begrip door zijn residency in diezelfde club en zijn terugkerende concept 300MPH. Daniel is daarnaast ook flink aan de weg aan het timmeren met boekingen op o.a. Elrow Barcalona, Timewarp en Pollerwiesen. Het Funktion-One geluidssysteem wat in de tweede zaal staat zal zijn dubby sound en rollende baslijnen extra tot zijn recht laten komen. Een perfect alternatief dus op de diepere sferen van Tale Of Us in de main room.

Tickets bestel je bij koop tickets