Partyflock
 

H!pster op zaterdag 21 februari weer terug in Winkel van Sinkel

gepubliceerd door , op
Na een geweldig 2014 met alleen maar uitverkochte edities in de Winkel van Sinkel, doet de organisatie er in 2015 nog een stapje bovenop.De 2015 kick-off is zaterdag 21 februari. Ja je leest het goed, zaterdag! Uiteraard weer met een lekkere line-up wat je van H!pster gewend bent.

The First Lady of H!pster, Lady Bee! Het ster is rijzende en dat is aan alles te merken. Geen dansvloer is nog heel nadat Bee is geweest.Ook BIGGI is in da building! Samen met partner in crime Elton Jonathan kan je helemaal niet stoppen met glimlachen! Vergeet alles, hou je vast aan degene die naast je staat want je bil gaat ontploffen. H!pster resident Gio Brown mag je niet missen en dames hou je rustig want George Felix komt jullie ook vermaken. Mr. Muscle heeft maar één doel, je laten zweten! Een van de nieuwkomers in 2015 zijn Weslo en HATO. Zo gek als een deur maar weten precies wat ze doen om je te vermaken met de heetste tracks.

Uiteraard wordt de hoofdzaal gehost door The Dvrkside. Als het aan hem ligt heeft de Winkel van Sinkel straks geen dak meer.
In the basement gaat H!pster 'back to the roots'. Alleen maar classics, glijers, meezingers, schuurnummers. Je zal in the basement vermaakt worden door Mike Rock en Djennah. Dus schraap je keel en trek je makkelijke schoenen aan!

Volledige line-up
Lady Bee
BIGGI
Gio Brown
George Felix
Weslo
HATO
Mike Rock
Djennah
The Dvrkside



Tickets
Early Bird tickets zijn al uitverkocht en de reguliere kaarten gaan hard!
Wacht dus niet te lang en haal je kaarten voor maar â'¬12.50 online via koop tickets