Partyflock
 
­ Nederland

Soixante Neuf zaterdag 31 januari

gepubliceerd door , op
Soixante Neuf
28 december 2014
Na een dik uitverkochte eerste editie is Soixante Neuf zaterdag 31 januari. weer terug voor een tweede daverende editie in de hotste club van
Leeuwarden: RED! Voor deze editie komt niemand minder dan Nederlands nummer 1 R&B zanger Gio zijn skills ter gehore brengen. Ondanks dat Soixante Neuf door heel Nederland actief is en nu ook elke maand in Dubai een editie heeft, heeft de hele crew het vooral over de onvergetelijke editie in Leeuwarden. Het belooft dan ook wederom een waar spektakel te worden!

Om de eerste editie te kunnen evenaren, dan wel te overtreffen is niemand minder dan Gio in the building. Gio is bekend van zijn vele hitst zoals: Bonnie & Clyde, Van Mij, Dieper en nog veel meer. Op breed verzoek zijn de heren Smash & Aries ook aanwezig en de beste deejay van het noorden DJ Punish. Uiteraard zijn de Soixante Neuf residents Mitchell Supreme & Rodney Music ook in the house om het dak eraf te laten gaan, maar dat is nog niet alles:

Live On Stage:

Gio
Punish // Smash & Aries
Mitchell Supreme // Jurab
Rodney Music

Hosted by Soixante Neuf Finest:

Lirical

Soixante Neuf is het evenement waar zowel man als vrouw aan zijn/haar trekken kan komen. Uitstraling boven imago, sfeer boven reputatie en vooral gezelligheid boven alles! En vergeet niet: geven is vaak nog leuker dan nemen!?! Vrienden, vrienden van vrienden en bekenden zijn de sleutelwoorden die de deuren openen naar een feest vol gezelligheid en plezier!

Mooie vrouwen, maar ook mooie mannen die al hun zorgen voor een paar uurtjes thuis laten en even lekker uit hun dak gaan op heerlijke muziek, gewoon alles wat lekker klinkt, ongeacht het genre!

Winactie! Soixante Neuf is up-to-date met 'social media' en probeert haar bezoekers zo goed en zo snel mogelijk op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen rondom haar events. Om dit te stimuleren, worden deze keer de leukste Tweets, Posts, Facebook comments e.d. met 2 gastenlijstplekken beloond voor het volgende event. Voeg @Soixanteneuf69 toe op Twitter,
Like us op Facebook facebook, Volg ons op
Instagram instagram> and be part of the Soixante Neuf movement!

Don't forget our Hashtag Soixanteneuf69

Soixante Neuf een vrouwvriendelijk event?! Let op, er is een 'Ladies Only Entrance', zodat de dames niet in de rij hoeven te staan. De hosting wordt gedaan door Angela (zorg dat je er dus meer dan top uitziet!). Onze gastvrouw Samantha verwelkomt je met een glimlach en jij zorgt binnen voor de nodige sfeer. Uiteraard zullen er party fotografen aanwezig zijn om de gezelligste momenten van de avond vast te leggen!