Partyflock
 
­ Nederland

Expeditiestraat Hoog Catharijne toneel voor Stekker in de Tunnel

gepubliceerd door , op
Stekker in de tunnel
16 januari 2015
Utrecht, 16 januari 2015 - Er is licht aan het einde van de tunnel. Vers Vermaak organiseert in samenwerking met Hoog Catharijne alsnog de allereerste editie van Stekker in de tunnel! In 2014 heeft vrijwel iedereen het meegekregen: Stekker in de tunnel kon destijds op het laatste moment toch niet doorgaan. Nu, bijna een jaar, drie onderzoeken en een hoop bloed, zweet en tranen later is het dan toch gelukt: op 28 februari gaan de poorten van de tunnel tussen 23.00 en 08.00 uur open voor publiek.

De locatie is ongewijzigd gebleven: de expeditietunnel is nog net zo rauw en ongepolijst als vorig jaar. De ruggengraat van één van de drukste winkelcentra van Nederland geeft deze eerste editie toegang aan maximaal 2500 bezoekers die een nacht lang kunnen genieten van dit 120 meter lange one of a kind betonnen walhalla waarvan tot voor kort iedereen alleen nog maar kon dromen.

De muzikale invulling is zoals deze zou moeten zijn voor een elektronisch muziekevenement in een tunnel: diep, donker, rauw en zonder concessies. Organisator en programmeur Pitto: "Op een locatie als deze zet de tunnel de sfeer en moeten de artiesten hierop inspelen. We programmeren zeker in de lijn met de vorige line-up; een elektronisch feest met een duister en internationaal randje, maar ook veel bekends uit Utrecht zelf. Een feest der verkenning van de tunnel, om het zo maar te noemen."

Stekker in de tunnel omvat twee podia met de volgende artiesten:


Stekker in de tunnel vindt plaats op zaterdag 28 februari in de expeditietunnel van Hoog Catharijne, gelegen aan de Stationsdwarsstraat in Utrecht. Van 23:00u tot 08:00u 's ochtends zijn de poorten van de tunnel geopend voor publiek. Cluster A kaarten zijn vanaf vrijdag 16 januari 12:00u tot en met dinsdag 20 januari 12:00u voor €20,- (ex fee) te verkrijgen. Daarna worden er twee weken cluster B kaarten verkocht voor €23,- (ex fee). Vanaf dinsdag 3 februari 12:00u gaan de cluster C kaarten in de verkoop voor €26,- (ex fee). Kaarten zijn verkrijgbaar via Stekker.