Partyflock
 

Soixante Neuf weer in Winkel van Sinkel

gepubliceerd door , op
Na een supergezellige en volle eerste editie in de Winkel van Sinkel is het vrijdag 30 januari tijd voor de tweede editie van Soixante Neuf in de Winkel van Sinkel. De eerste editie bestond uit een bomvolle club met alleen maar leuke en gezellige mensen, de tweede editie moet dit uiteraard overtreffen. Aan de line-up en organisatie zal het zeker niet liggen. Ondanks dat Soixante Neuf nu door heel Nederland zit en zelfs maandelijks in Dubai een editie heeft, is en blijft Utrecht een van de favoriete steden van Soixante Neuf!

Van Soixante Neuf wordt altijd kwaliteit verwacht en dat is terecht. Er is dan ook weer veel moeite gedaan om een top line-up neer te zetten. Zo hebben ze niemand minder dan team Encore in the building. Zowel DJ WaxFiend als DJ Prime zijn aanwezig, maar daarnaast ook de nieuwe sensatie; de heren van ChildsPlay. Maar dat is lang nog niet alles, zo hebben ze de topresidents Mitchell Supreme & Rodney Music en is er een internationale gast present, namelijk de nummer één deejay van Suriname Gilly Gonzales! Hierbij de sterren van de avond:




Soixante Neuf is het evenement waar zowel man als vrouw aan zijn/haar trekken kan komen. Uitstraling boven imago, sfeer boven reputatie en vooral gezelligheid boven alles! En vergeet niet: geven is vaak nog leuker dan nemen!?! Vrienden, vrienden van vrienden en bekenden zijn de sleutelwoorden die de deuren openen naar een feest vol gezelligheid en plezier! Mooie vrouwen, maar ook mooie mannen die al hun zorgen voor een paar uurtjes thuis laten en even lekker uit hun dak gaan op heerlijke muziek, gewoon alles wat lekker klinkt, ongeacht het genre!

Soixante Neuf een vrouwvriendelijk event?! Let op, er is een 'Ladies Only Entrance', zodat de dames niet in de rij hoeven te staan. De hosting wordt gedaan door Angela (zorg dat je er dus meer dan top uitziet!). Onze gastheer Tony verwelkomt je met een glimlach en jij zorgt binnen voor de nodige sfeer. Uiteraard zullen er party fotografen aanwezig zijn om de gezelligste momenten van de avond vast te leggen!

Tickets bestel je bij koop tickets.