Partyflock
 

BASIS opent in pand gesloten LUX

gepubliceerd door , op
BASIS opent in pand gesloten LUX
14 januari 2015
De laatste weken gonst het van de geruchten in de uitgaansscene in Utrecht en inmiddels mag het nieuws dan eindelijk de wereld in: zaterdag 31 januari 2015 opent BASIS. Een nieuwe club in Utrecht waar house (in de breedste zin van het woord) de 'basis' is. (Nu) disco, deep/tech/uk house en techno passeren elke avond de revue.

In de nieuwe locatie, een karakteristiek pand in Utrecht, wordt in januari flink verbouwd om van BASIS de club te maken die house ademt! Waar creativiteit tot in het kleinste detail is doorgevoerd; 'geen glamour en poespas maar industrieel en laagdrempelig dus terug naar de BASIS. Dik geluid (VOID), vette lichtshow, gave visuals en vooral leuke mensen!

Het wordt tijd dat mensen uit Utrecht niet meer naar Amsterdam of andere steden hoeven reizen voor een kwalitatief goed feest. BASIS gaat het anders doen: geen voorverkoop en dus geen vervelende extra ticketfees, gewoon één prijs aan de deur.

Zoals gezegd opent BASIS zaterdag 31 januari 2015. Het creatieve team achter BASIS – waarbij Joost Holthuizen en Jorn Lukaszczyk (Nachtcollege) verantwoordelijk zijn voor de programmering, is achter de schermen al druk bezig om met een gevarieerd programma op de proppen te komen. BASIS gaat in bijna alle gevallen de programmering zelf doen. Dit om de bezoekers altijd dezelfde kwaliteit en een consistent programma te kunnen bieden.

BASIS hoopt jullie vanaf zaterdag 31 januari 2015 te verwelkomen! Het programma wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt.

1 opmerking

Geen voorverkoop, benieuwd of dat hier beter uit gaat pakken dan bij Trouw..