Partyflock
 

Kinky on the Beach, het leukste kinky feest van Nederland, zaterdag 21 februari 2015

gepubliceerd door , op
Kinky On The Beach
8 januari 2015
FeestKinky On The Beach · Trance classics Winter Edition
Datumzaterdag 21 februari 2015
LocatieRodenburg Site
De feesten van Kinky on the Beach worden gewaardeerd als geweldig. Daar is de organisatie heel blij mee en we willen dat ook in 2015 weer voortzetten. Laatst was er iemand die vroeg "Hoe kan dat nu toch dat Kinky on the Beach zo populair is, terwijl ze helemaal geen entertainment hebben?" Geen entertainment? Als je door de zalen loopt zie je een en al entertainment. Tenminste als je mensen leuk vindt. Al onze bezoekers doen er alles aan om zich zo KINKY mogelijk te kleden, kortom als je om je heen kijkt één en al entertainment. Maar er zijn nog meer redenen. Kinky on the Beach is en blijft een kleinschalig feest. Veel van de bezoekers voelen zich als een grote Kinky familie.



Het is ook de persoonlijke opstelling van de organisatie. We zien de mensen niet als klanten, maar als vrienden en hun vrienden. Die persoonlijke benadering vertaald zich in het gehele concept van Kinky on the Beach. Iedereen is bij ons VIP. Daarom is een VIP ticket niet de juiste benaming. Dat VIP ticket zorgt er voor, dat mensen die dat prettig vinden, wat extra krijgen. Zoals een glaasje bubbels bij binnenkomst. Niet meer extra betalen voor het toilet. Een snoepje, vers fruit, een ijsje, broodjes etc. Ook hier vertaald zich weer dat persoonlijke. Karin van Be Shameles host de VIP en ook zij doet dat op een persoonlijke manier. Kinky on the Beach is een feest waar je van alles kan tegenkomen, swingers, een gay koppel, mensen die voor de muziek komen, mensen die komen dansen, maar wel allemaal KINKY. Dat kan ook omdat iedereen respect voor elkaar heeft.



Ons volgende feest op zaterdag 21 februari 2015 gaat weer een mix worden van veel oude bekenden, maar ook weer veel nieuwe mensen. We gaan er samen met de DJ's weer een echt Kinky on the Beach feest van maken.

  • Kinky On The Beach
  • 🇳🇱 trance
  • 🇳🇱 house, trance
  • 🇳🇱 house, trance
  • 🇳🇱 house, techno, trance
  • 🇳🇱 house, latin
  • 🇳🇱 house, latin


Kortom een avond om gewoon lekker, respectvol te genieten van een onvergetelijke Kinky on the Beach. We hopen jullie te zien op 21 februari 2015 vanaf 21:00 uur in Rodenburg te Beesd.

3 opmerkingen

Werkzaam bij SFEER
Gaan we zeker een feestje van maken.....:woop: