Partyflock
 
­ Nederland

Ben jij klaar voor The Recruitment?

gepubliceerd door , op
Op 23 januari zal men voor het eerst kennismaken met het hardstyle / raw hardstyle concept The Recruitment dat zal plaatsvinden in Walhalla in Deventer.

Op de tweede editie van Hard Reminder maakten Hardest Dreams, Moon Star Events en The Resistance bekend dat zij met zijn drieën de samenwerking zijn aangegaan om een nieuw concept te organiseren genaamd The Recruitment. Tijdens het evenement Hard Reminder lieten zijn de bezoekers al kennismaken met het The Recruitment logo. En niet veel later was dit logo door middel van stickers al door meerdere mensen herkend.

Inmiddels hebben de drie organisatoren de line-up voor deze eerste editie bekend gemaakt. Samen hebben zij Sick Sense, Nemesis en Bassnoize geselecteerd als de talenten voor deze eerste editie van The Recruitment.

Maar naast deze talenten hebben zij ook een Mystery Guest. Dit is zeker niet de minste. Ondanks dat Hardest Dreams, Moon Star Events en The Resistance helaas niet schriftelijk mogen bekendmaken wie deze Mystery Guest is kunnen zij wel vertellen dat deze artiest op zo goed als alle grote festivals in Nederland heeft gestaan. En daarnaast ook in 2014 een track heeft gemaakt die op bijna alle download portals op nummer één heeft gestaan.

Naast deze Mystery Guest hebben de drie organisatoren nog een topnaam aan de line-up toegevoegd. Met trots kondigen zij dan ook aan dat Mc Shizzler deze editie van The Recruitment zal hosten. Mc Shizzler gevestigd bij het label The Magic Show Records. Heeft op veel grote festivals in Nederland gestaan. Waaronder Decibel Outdoor en Defqon 1. Alle drie de organisatoren zijn daarom ook zeer blij dat MC Shizzler in zijn eigen woonplaats Deventer deel zal nemen als MC.

De deuren van Walhalla zullen op 23 januari van 20:-00 - 01:00 geopend zijn. En de entree is gratis.

Hardest Dreams, The Resistance en Moon Star Events hopen jullie allemaal op deze eerste editie te zien zodat wij er samen er een mooi feest van maken.

Close your eyes and join The Recruitment op 23 januari in Walhalla te Deventer!