Partyflock
 
­ Nederland

Intents Festival zaterdag - De eerste artiesten zijn bekend!

gepubliceerd door , op
Intents Festival
12 december 2014
Intents is volop bezig met de line-up en ze hebben al meerdere vette acts kunnen bevestigen. Met veel trots maken ze dan ook de eerste fase van de line-up voor zaterdag bekend! Ook kunnen ze al vertellen dat ze een unieke live-act hebben als afsluiter van de mainstage op zaterdag welke zijn primeur maakt op Intents Festival. Houd de social media in de gaten voor meer nieuws over de line-up.



De Intents Pre-Party breidt uit!
Afgelopen jaar braken de campinggasten de tent af tijdens de pre-party. Het was het begin van een geweldige editie van Intents Festival en daar had iedereen duidelijk mega veel zin in! Kortom: de "place-to-be" voor echte die-hards om volledig los te gaan.

Dit jaar doen ze daar nog een schepje bovenop en breiden de inTENTScity pre-party uit. Naast de dikke hardstyle stage kun je ook uit je dak gaan in een outdoor area met free-style en hardcore muziek. Daarnaast komt er de Boombox area waar house-talenten voor een te gekke sfeer gaan zorgen. Bekijk het hele nieuwsbericht online



Voorverkoop
Dinsdag 13 januari: Camping & Weekendtickets
Markeer dinsdag 13 januari 2015 20.00 uur in je agenda, want vanaf dan kun jij je Weekendtickets (SAT+SUN) en Weekend + InTENTScity campingtickets (FRI+SAT+SUN) scoren! Zorg dat je er snel bij bent, want onder de eerste 500 verkochte tickets verloten ze maar liefst 100 VIP-upgrades.

Donderdag 15 januari: Dagtickets
Vanaf donderdag 15 januari 2014 om 20.00 uur gaan de losse dagkaarten (zaterdag & zondag) in de voorverkoop. Vorig jaar was de zaterdag van Intents Festival snel uitverkocht en gingen de weekendkaarten ontzettend hard dus zorg dat je niet te laat bent! Tickets zijn verkrijgbaar via de ticketshop: http://tickets.intentsfestival.nl.

Drink & Food Coins
Vanaf 13 januari kan je ook voordelig Drink & Food Coins kopen die je kan omwisselen voor munten bij de entree van het festival.



Aftermovie 2014
Nog even herinneringen ophalen van dit jaar?
Kijk dan op de nieuwe website www.intentsfestival.nl voor foto's en video's.



Travel Partners
Kom jij naar Intents Festival met de bus? Bestel dan alvast je tickets via The Party Express of Event Travel. Meer info hierover op: www.intentsfestival.nl/festival-info

[presence element=organization id=4341]{aanwezigheid niet begrepen}

1 opmerking

Intents Festival Here we come!! hbben er zin in! xD