Partyflock
 

Beagles Bday Bash meets Strength of Unity

gepubliceerd door , op
Friedlich Feiern
20 november 2014
Vreedzaam betekent letterlijk: vredelievend, kalm, rustig, vredig, bedaard, gerust of geweldloos. Dat de bezoekers van club M-Bia, in het oosten van Berlijn, in de nacht van 6 op 7 februari vredelievend met elkaar een feestje zullen bouwen is zeker. Echter zullen de early 909 kicks en de zware techno beats deze nacht allerminst rustig voor je oren zijn. Friedlich Feiern is een feest dat elke eerste vrijdag van de maand gehouden wordt in een underground club onder de metrobaan naast de Berliner Fernsehturm. De club bestaat uit 2 area's waarvan één ingericht zal zijn voor (early)hardcore en één voor techno. Dat komende editie een speciale wordt moge duidelijk zijn.

De Amsterdam - Berlijn connectie
DJ Beagle, organisator van Friedlich Feiern, bekend van het Berlijnse label Gabba Nation en boekingen in Nederland op Ouwe Stijl is Botergeil, Brainburst en Pandemonium, zal hier zijn verjaardag vieren. Om dit te doen is als headliner Rob Gee uitgenodigd. Lokale helden Gabba Front Berlin, Nafty en Gabba Nation treden deze avond op. Verder zal de volledige crew van Strength of Unity, resident dj's op Ouwe Stijl Is Botergeil, overvliegen naar Berlijn om hier hun kunsten te vertonen en hun visie op early hardcore duidelijk te maken. Een leuk nieuwtje is dat het Gabba Nation weer te boeken is als act en dat het label binnenkort herstart zal worden.

Volledige Line-up (early)hardcore:
Rob Gee
Gabba Front Berlin
Gabba Nation
Xqruciator
DJ The Enforcer vs Kaycie
Niro vs Faniac
Nafty
Apac vs The Irritainer

Line-up techno:
Bart (Alex Gee)
Chris Hope
Kleinlaut
Sam Junk

Locatie
Club M-Bia is gelegen bij Alexanderplatz, eenvoudig te bereiken met de S en de U bahn. In het oosten van Berlijn zijn vele goedkope hostels en hotels te boeken in de buurt van de club. Berlijn is goed te bereiken per trein of je vliegt er heen in slechts een uur vanaf Amsterdam.

Kaarten kosten € 10,- en zijn verkrijgbaar via koop tickets.

3 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 54194, 10088, 75936}
b)