Partyflock
 

Interview met de organisatie van 'We Love 2015' in het T Kwadraat te Tilburg

gepubliceerd door , op
Ineens was Tilburg een Oud en Nieuw feest rijker en wat voor één! In de gigantische sporttempel het T Kwadraat stond ineens 'We Love 2015' in de agenda. Omdat het bijna zover is, werd Milou Lankester van Anyday Events aan de tand gevoeld over dit nieuwe fenomeen!

Hoe komt Anyday Events bij een Oud en Nieuw feest in Tilburg terecht?
Samen met een enthousiaste Tilburger is het idee tot stand gekomen. Hij wilde graag wat organiseren tijdens oudjaarsnacht in Tilburg en vroeg ons of wij interesse hadden. We zijn een organisatie die in heel Nederland opereert en de regio van Tilburg vinden wij altijd een heel prettige. De stad en zijn omgeving heeft een aantrekkingskracht op een groot deel van Nederland, dus weten de mensen makkelijk de weg te vinden. Toen we het T Kwadraat ontdekte als locatie was het helemaal beklonken, deze hal schreeuwt om een feest!

Wat is er dan zo bijzonder aan het T Kwadraat?
De hal is groot, hoog en functioneel. Hij is vijf jaar geleden gebouwd dus alles is nog bijna nieuw. Bij de bouw hebben ze al rekening gehouden met evenementen en de ligging is te gek. Ver van de huizen en langs de A58, er is veel parkeerplek en dus weinig kans op geluidsoverlast! Nogmaals deze hal vraagt echt om een evenement als dit.

Wat kunnen we verwachten van de muziek tijdens 'We Love 2015'?
Voor area 1 hebben we gekozen voor de hardere stijlen, de dj's mogen lekker hun gang gaan als de beuk er maar inzit. Als je de line-up ziet dan weet je dat je met de top van het genre te maken hebt. We kennen alle artiesten ook persoonlijk en iedereen heeft er extreem veel zin in. Ditzelfde geldt voor de 'This is Retro' area. Tilburg is één van die plekken die op de house kaart staat als stad waar dingen gebeurden in de '90. Daarnaast is de aantrekkingskracht op de grote Belgische clubs ook altijd van veel invloed geweest in zuid Nederland. Al deze ingrediënten vind je terug in deze area. Als je dan ook artiesten als Johan Gielen en Yves Deruyter weet te fixen, is het verhaal compleet.

Het T Kwadraat is momenteel een grote lege hal, hoe ziet die eruit tijdens Oud en Nieuw?
Vol met mensen uiteraard hahaha, maar ik neem aan dat je het over de show hebt! Deze zal groot zijn, we pakken helemaal uit! We zitten met onze organisatie in vele projecten en doen bijvoorbeeld feesten als Nightmare, Baco & Bitches en Rotterdam Outdoor. Dit wordt echt een project waar over nagepraat gaat worden. Voor de techniek werken we samen met First Impression uit Tilburg. Daar doen we meer zaken mee en ze zijn een super partij. Dikke lichtshows, lasers, ledschermen en een bizar geluid is wat je onder andere kan verwachten.

Kijk je zelf nog ergens naar uit tijdens het feest?
Goh! Ja, ik moet zeggen dat als je op een vol feest staat en je ziet de mensen losgaan, geniet je altijd wel. Zelf ben ik nog jong en heb ik de 90's niet meegemaakt. Door de rest van het team worden ik en mijn directe collega helemaal gek gezeurd over 'hoe gaaf' Francois wel niet is! Dit gaat dan gepaard met verhalen over hun vroegere uitgaansleven in de Zino en Rixies, meestal dezelfde verhalen haha! Dit alles heeft me wel benieuwd gemaakt naar zijn set! Maar er zullen veel bekenden van me in Area 1 staan dus ik zal daar ook zeker te vinden zijn.

Zijn er nog kaarten te krijgen?
Deze gaan hard, maar er zijn zeker nog kaarten te krijgen via www.welove2015.com en bij de Primera. De reacties zijn sowieso super goed op het evenement en wij hebben er dan ook heel veel zin in!