Partyflock
 
­ Nederland

Coone & the Gang timetable en laatste informatie

gepubliceerd door , op
Coone & The Gang
19 september 2014
Nog maar één week en dan is het eindelijk zover: Coone & The Gang – Escape on NYE!

Timetable


Tickets
Tickets voor Coone & The Gang zijn nog online verkrijgbaar, via Teleticket Service en ook in de Toff Music Store in Turnhout. Tickets zullen ook nog verkrijgbaar zijn aan de kassa tussen 21:00h and 03:00h! Minimumleeftijd is 16 jaar.

ATM - bancontact / mister cash voor drank tokens
In de Lotto Arena zal een PIN automaat – BANCONTACT aanwezig zijn. Je kan ook drank tokens kopen met volgende bankkaarten:
Bancontact/Mister Cash - Maestro - Mastercard - Visa

Food standen
Let op: tijdens Coone & The Gang kan je aan de food stands niet betalen via dranktokens, wel met cash geld. De eetkramen worden niet uitgebaat door Bass Events, dus zorg dat je extra cash op zak hebt als je honger krijgt.

Kluisjes
Lockers vind je aan de ingang van de Lotto Arena. We raden aan om lockers te delen met vrienden zodat je geld en plaats uitspaart. Het huren van een locker kost 6 euro. Je betaalt ook een waarborg van 5 euro, maar deze krijg je terug als je de sleutel terugbrengt.

Gratis openbaar vervoer
Met je ticket kan je gratis gebruik maken van het openbaar vervoer De Lijn in Antwerpen. Tijdens Nieuwjaarsnacht zullen er aansluitingen zijn van het Sportpaleis naar de Park & Ride-parkings en het centrum van Antwerpen.
De eerste tram (tram 3) die je in de ochtend kan nemen vertrekt rond 06:30h richting Merksem/Antwerp. Tijdens NYE zullen er ook extra Lijnen worden ingezet in en rond Antwerpen.

Compilatie CD
Aan de merchandise stands kan je de officiële Coone & The Gang CD kopen. Niemand minder dan Coone himself heeft hem gemixt. De CD is verdeeld in 4 categorieën: Hard Drop, Euphoric, classics and raw. Bij elke pre-order ontvang je een gratis Coone & The Gang gadget (Dog Tag).

Dresscode
Het is NYE, dus dress to impress of ga als Gangster het nieuwe jaar in!

Parking en route en meer info
Kijk voor de route naar het event, parkeermogelijkheden en voor alle verdere informatie op www.Cooneandthegang.be