Partyflock
 
­ Nederland

Soixante Neuf Christmas edition op tweede kerstdag in Groningen

gepubliceerd door , op
Ho Ho Ho, Merry Christmas everyone! Kerst is de tijd van het jaar om met vrienden en geliefden samen te komen. Na lekker te hebben gegeten tijdens de kerstdagen, is het in de avond van tweede kerstdag op vrijdag 26 december tijd om met vrienden samen te komen bij Soixante Neuf!

Soixante Neuf is weer terug in Groningen met als nieuwe thuishaven Club Kokomo. Met edities in Amsterdam, Hengelo, Breda, Leeuwarden, Tilburg en Utrecht zorgt Soixante Neuf voor de nodige uitverkochte zalen in het land. Daarnaast heeft zij tegenwoordig maandelijks een editie in Dubai en zal Soixante Neuf niet stoppen met uitbreiden. Zorg dat je er dan ook op vrijdag 26 december bij bent om los te gaan zoals nooit tevoren. Soixante Neuf is back in Groningen!

Bij een Christmas editie hoort natuurlijk een goed feest, helemaal als het om Soixante Neuf gaat. We hebben dan ook een reeks van toppers gepland voor deze avond. Niemand minder dan één van Nederlands hotste rappers Dio, zal achter de draaitafels later zien waarom hij niet alleen voor, maar ook achter de draaitafels een baas is! Naast hem staat nog een grootheid, de resident en tevens alleskunner deejay Mitchell Supreme is in the building de 26ste. Dit is natuurlijk nog lang niet alles! De sterren van Soixante Neuf op 2e kerstdag zijn:

Dio (DJ Set)
Mitchell Supreme
Impulz
Jael
Rodney Music
Hosted by Danskie

Soixante Neuf is het evenement waar zowel man als vrouw aan zijn/haar trekken kan komen. Uitstraling boven image, sfeer boven reputatie en vooral gezelligheid boven alles! En vergeet niet: geven is vaak nog leuker dan nemen!?! Vrienden, vrienden van vrienden en bekenden zijn de sleutelwoorden die de deuren openen voor een feest vol gezelligheid en plezier! Mooie vrouwen, maar ook mooie mannen die al hun zorgen voor een paar uurtjes thuis laten en even lekker uit hun dak gaan op heerlijke muziek, gewoon alles wat lekker klinkt, ongeacht het genre!

Soixante Neuf een vrouwvriendelijk event?! Let op, er is een 'Ladies only Entrance', zodat de dames niet in de rij hoeven te staan. De hosting wordt gedaan door Sharona (zorg dat je er dus meer dan top uitziet!). Gastvrouw Sharona verwelkomt je met een glimlach en jij zorgt binnen voor de nodige sfeer. Uiteraard zullen er party fotografen aanwezig zijn om de gezelligste momenten van de avond vast te leggen!