Partyflock
 

Magistrat knalt lekker door

gepubliceerd door , op
Magistraal
24 november 2014
December is de partymaand van het jaar. Niet alleen met de feestdagen maar elke week heeft Magistrat een sterke line-up die er niet om liegt. Komend weekend hebben we twee internationale grootheden die het laatste jaar zijn doorgebroken.

12 December – Duikvlucht w/ Josh Butler 🇬🇧
De mysterieuze onderzeeboot die eerder was opgedoken in Zweedse wateren, is nu gesignaleerd in de Hofvijver bij het Binnenhof.Het blijkt te gaan om een onderzeeër van het type 'Yellow Submarine 2.0'. Een zeer herkenbaar model in de kleur geel met een patroon van lachebekjes, ook wel bekend als zogenaamde 'Smileys'.

De kapitein is gevraagd zich te identificeren. Er is geantwoord met: 'Butler, Josh Butler'. De kapitein schijnt hier te zijn voor operatie 'Duikvlucht'. Dit om te onderzoeken in hoeverre 'Sonic Warfare' een oplossing kan zijn in de huidige 'Koude Oorlog 2.0'. Magistrat denkt van wel en laat Josh Butler en zijn zoetwaterpiraten Rik Fransens en Spencer Queen, diepe warme klanken serveren die een gemiddelde Siberische ijskoningin spontaan doen laten smelten. Niet verkeerd met dit weer!

DJ's:Josh Butler 🇬🇧, Rik Fransens, Spencer Queen
Stijl:deephouse, house, UK house
Entree:€ 10,00 presale, € 12,00 deur


13 December – Magistraal w/ Joran van Pol (Minus)
Deze editie van Magistraal host de internationaal doorgebroken Joran van Pol, die door Richie Hawtin is opgepikt, waarmee Joran op Minus mag releasen. Bovendien komen zijn platen ook uit op Sci+Tec van een andere techno grootheid; Dubfire.

Vandaag gaan er twee zalen open, zodat de line-up wordt aangevuld met een aantal Haagse namen die hun opwachting gaan maken. Firmware is Fabian die zelf ook regelmatig feesten organiseert. N.E.T. bestaat uit het duo Terence Verdier en Nixxon, die samen en los van elkaar een set zullen draaien. Residents Rik Watts en Kid 'N Me zullen beide zalen opwarmen.

DJ's:Joran van Pol (Minus), Firmware, Terence Verdier, Nixxon (N.E.T.), Kid 'N Me, Rik Watts
Stijl:deephouse, techhouse, techno
Entree:€ 10,00 presale, € 13,00 deur


Magistrat
Magistrat is de underground house & techno club van Den Haag, met een gevarieerde, kwalitatieve programmering. De club is een broeinest van kwaliteitsmuziek, creativiteit en gezelligheid. Waar iedereen met een paar goede dansvoeten welkom is.
Elke vrijdag: deephouse, house, Breaks, Nu-Disco, Electro, Cosmic Disco, Italo, Progressive
Zaterdag: deephouse, techhouse en techno