Partyflock
 

Supersized RAW Special latest info

gepubliceerd door , op
Aanstaande zaterdag worden de Central Studios in Utrecht opnieuw omgetoverd tot een Raw Hardstyle tempel tijdens de Supersized RAW Special. De elite van de raw hardstyle scene is aanwezig om de beste rauwe kicks en screeches de zaal in te slingeren. Ben jij een echte liefhebber van deze substroming binnen de Hardstyle scene? Dan mag je het zeker niet missen. De belangrijkste informatie die je als bezoeker dient te weten, inclusief de timetable, lees je hieronder. Tot zaterdag!

Timetable
22:00 – 23:00 Sub Sonik vs Act of Rage
23:00 – 00:00 Dark Pact
00:00 – 01:30 Ran-D vs B-Front
01:30 – 03:00 Deetox vs Titan
03:00 – 04:00 Warface vs Artifact
04:00 – 05:00 Thera vs Exit Mind
05:00 – 06:00 Radical Redemption
Hosted by Tellem & Nolz

Tickets
Tickets voor de Supersized RAW Special zijn hier verkrijgbaar.

Volg de Supersized RAW Special online
Kun je niet aanwezig zijn op 21 februari of zou je na het evenement graag nog een keer alle content die tijdens de nacht is geüpload willen checken? Volg Supersized op Facebook, Twitter, Google+, Soundcloud & Instagram voor exclusieve footage! Gebruik hiernaast de hashtag #SSZDRAW wanneer je iets over het evenement post.

Minimumleeftijd is 18 jaar
Als de beveiliging twijfelt aan de leeftijd van een bezoeker, kan er aan hem of haar gevraagd worden zich te legitimeren. Zorg er dus voor dat je een geldig legitimatie bewijs bij je hebt om te voorkomen dat je geweigerd wordt; dit zou zonde zijn. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.

Kluisjes
Er is de mogelijkheid tot het huren van kluisjes tijdens de Supersized RAW Special. Het huren kost €7,- en je betaalt daarnaast €5,- borg. De borg krijg je terug zodra je de sleutel na afloop weer inlevert. De kluisjes kunnen alleen met contant geld betaald worden en je kunt ze met twee of drie vrienden delen. Het is mogelijk om tijdens het evenement naar je kluisje te gaan; ze bevinden zich bij de ingang van de Central Studios.

Camera's
Tijdens de Supersized RAW Special mag iedere bezoeker zijn videocamera, fototoestel of spiegelreflexcamera mee naar binnen nemen. Maak vooral gave foto's en deel deze met Supersized via de social media kanalen. Professionele videoapparatuur is niet toegestaan zonder een officiële persaanvraag.

Munten & mogelijkheid tot pinnen
In Central Studios kun je bij diverse kassa's munten kopen. Je kunt bij de muntkassa's ook met je pinpas betalen, maar er is geen mogelijkheid om contant geld op te nemen.

Drugsbeleid
Tijdens de Supersized RAW Special hanteert Supersized een 'zero tolerance' beleid. Dat betekent dat geen enkele vorm van geestverruimende middelen (soft- en/of harddrugs) is toegestaan. Je wordt bij de ingang gecontroleerd door de beveiliging. Mochten zij toch iets aantreffen dat niet is toegestaan, dan zullen hier consequenties aan verbonden zijn.

Feest veilig!
Zorg er voor dat je op een veilige manier feest tijdens de Supersized RAW Special. Mocht je vragen hebben over alcohol en/of drugs, dan kun je terecht bij de Celebrate Safe stand op het evenement. De medewerkers van Unity geven je hier graag tips en uitleg! Wanneer je serieuze klachten hebt is het beter om meteen door te gaan naar de EHBO, zij zijn er om je te helpen. Check de Celebrate Safe website voor meer informatie.

Denk jij tijdens het evenement dat iemand te vee drugs of alcohol op heeft? Zorg er dan voor dat je meteen iemand van de organisatie, security of EHBO raadpleegt.

Vervoer
Central Studios is zowel per auto als per openbaar vervoer goed bereikbaar.

- Per auto:Central Studios ligt dicht bij de snelweg A2. Stel je navigatie in op Gietijzerstraat 5 te Utrecht en volg bij aankomst de aanwijzingen van de parkeerwachten voor veilig en gratis parkeren op het parkeerterrein aan de Nijverheidsweg.
- Met de bus:neem vanaf Utrecht CS lijn 5. Deze stopt voor de deur van Central Studios.
- Met de trein:station Utrecht Zuilen is op 5 min loopafstand van Central Studios.


Vanaf 04.30 uur zullen er pendelbussen rijden vanaf Central Studios naar Utrecht CS Jaarbeurs. Voor meer informatie en actuele vertrektijden kijk je op www.9292.nl.

Parkeeradvies voor touringcars
Touringcars kunnen parkeren op de parkeerstroken langs de Tractieweg, direct gelegen aan de Gietijzerstraat en op loopafstand van Central Studios. De bus kan de gehele nacht op deze parkeerplaats blijven staan.

Meer informatie
Check deze website voor meer informatie over de Supersized RAW Special.

3 opmerkingen

Waarom Radical als afsluiter, die bakt er toch niks meer van....
Ik snap niet zo goed waarom er staat dat de line up verdeeld is over 2 zalen, maar dat de timetable eruit ziet alsof het voor 1 zaal is?