Partyflock
 

Geniet van het echte wintergevoel op het Pussy lounge wintercircus

gepubliceerd door , op
Geniet van het echte wintergevoel op het Pussy lounge wintercircus
11 december 2014
FeestPussy lounge · The Winter Circus
Datumzaterdag 14 maart 2015
LocatieAquabest Site
🇳🇱
🇬🇧
De vorst nog in de grond, een brandende kachel in de woonkamer, de muts tot diep over de oren en met misschien nog wel een wintersport in het vooruitzicht. De kou heeft zo zijn charmes, maar we kijken alweer uit naar de lente. b2s gaat er voor zorgen dat je winter leuker en warmer wordt.

Want net voordat de winter plaatsmaakt voor de lente, staat er een nieuwe editie van Pussy lounge op de agenda. En of dat nog niet genoeg is, reist het Freestyle circus door naar een nieuwe locatie. Het terrein van Aquabest nabij Eindhoven wordt 14 maart 2015 omgetoverd tot een heus Pussy lounge wintercircus!

Tussen de besneeuwde, knusse houten huisjes lijkt het net of je in Lapland bent. Pak gerust een glaasje warme chocomel om op te warmen, maar dans je vooral warm in de grote circustent. Nu denk je misschien, Pussy lounge in de winter op een outdoor locatie, dat zal wel koud worden?

Het antwoord is nee! b2s zorgt ervoor dat de temperaturen niet onder het vriespunt zakken. De mega circustent zal een aangename temperatuur hebben en natuurlijk zullen alle ingrediënten die bij Pussy lounge horen je verder opwarmen; sexy entertainment, winterse specials, gekke stunts, residents en gast DJ's die voor de beste Freestyle zorgen. Dus muts af, handschoenen uit en dansen maar!

En om het echte wintergevoel vast te houden kun je tussen het feesten door genieten van lekker eten, een glaasje glühwein en andere winterse activiteiten. De ongedwongen sfeer van een festival, maar dan in de winter. Maak het mee op 14 maart 2015 op Aquabest!

Kom alvast in de Pussy lounge winterstemming met de trailer:




Line-up
Pussy area

Paul Elstak
Ruthless
Mark with a K
Zany
The Darkraver
Ransom
Dr Phunk
Panic
Bass-D
& our new Resident!

Hosted by Ruffian

De voorverkoop start zaterdag 20 december om 13.00 uur via de b2s ticketshop. De capaciteit is beperkt en Pussy lounge is altijd uitverkocht, dus zorg dat je er op tijd bij bent! Voor meer informatie ga je naar de website.

4 opmerkingen

Leuk alternatief voor het weekend waar eerst altijd de Matrix-editie was
Joost heeft goed opgelet tijdens HDE..
Wintercircus...brrrr :) sweet line up!!!