Partyflock
 

De Pre-Xmas edition van 7th Heaven: het gezelligste feestje vlak voor de feestdagen

gepubliceerd door , op
7th Heaven
28 november 2014
Feest7th Heaven · The Pre X-Mas Edition
Datumzaterdag 20 december 2014
Winactie7th Heaven actiegesloten
LocatieRodenburg Site
En dan is het jaar ineens bijna voorbij! Maar voor het zover is heeft 7th Heaven voor jullie nog een heel erg leuk feestje, namelijk de Pre-Xmas edition op 20 december in de gezelligste club van Nederland en "the place to be" de Rodenburg in Beesd. Compleet met televisie opnames voor een nieuw programma op RTL 7, een grote Techno area en een heuse arreslee. Maar uiteraard gaat het vooral om een heerlijk avondje dansen en feesten met je beste vrienden op een geweldig feest met maar liefst 14 top dj's en een supersfeer die je nergens anders tegenkomt. Perfect om jouw jaar hemels mee af te sluiten.

7th Heaven organiseert sinds jaren in principe elke 4e zaterdag van de maand een topfeest waar gemiddeld 1000 bezoekers uit het hele land komen om van dit feestje te genieten. De laatste keer in november was ook weer zo'n heerlijke avond voor iedereen. De volgende editie is meteen de laatste voor dit jaar en is op 20 december net voor de kerstdagen. De Pre-Xmas edition laat je zeker niet in de kou staan en pakt uit met een feestelijk programma met maar liefst drie zalen met 14 dj's en vol verrassingen om je alvast in de kerststemming te brengen.

Alles voor de man
"Of je nu groot bent of klein, dik of dun, stoer of zachtmoedig, er is iets wat jou verbindt met alle andere mannen ter wereld. Namelijk het simpele feit dat je man bent", zo kun je lezen op de info pagina over dit nieuwe programma dat vanaf januari op RTL7 komt. Voor een aflevering in februari volgend jaar die gaat over waar mannen heengaan voor een leuke avond met gezellige mooie vrouwen komt dit programma opnames maken bij 7th Heaven. Dus zorg dat je er op je mooist uitziet als je naar 7th Heaven komt 20 december!

Terugblik: aftermovie 9 jarig bestaan 7th Heaven


Beide grote zalen open, de 2e zaal als Techno area
Naast uiteraard de grote 7th Heaven zaal zal op 20 december ook de tweede benedenzaal in de Rodenburg geopend zijn. Hier wordt de lekkere techno zaal gehost door 'Into Techno' die met hun eigen dj's deze Pre-Xmas edition van 7th Heaven een extra dimensie komen geven. Dubbel feest dus, ook voor de mensen die techno leuk vinden! Natuurlijk zal ook de Lounge area weer gehost worden door Johan D en kun je er lekker relaxen tussen het feesten door.

Line up
Grote zaal:
Artento Divini
Ruben Vitalis
Ed Mission & Ko-c
MEM
Lesley Styles
Iwan
Andrea Bliss
Des Santos
Mc UB & Mc J

Lounge:
Johan D
Lady Josephine

Into Techno area:
Darian Code
Sven Heiser

Terugblik: alle foto's van 2014 vind je op 7thheaven.nl/foto!


Het kerstgevoel bij 7th Heaven
Altijd word je bij 7th Heaven van binnenkomt tot het einde van de avond heel erg gastvrij ontvangen en verwend met lekkere muziek, vriendelijk personeel en lekkere versnaperingen zoals ijs, vers fruit en hartige hapjes. Bij 7th Heaven gaat het om genieten! Ook bij de Pre-Xmas edition zijn er indrukwekkende lasershows, mooie danseressen en een keur aan TOP artiesten voor jou. Deze keer kun je bijvoorbeeld ook jezelf samen met vrienden laten fotograferen in een echte arreslee! Nog een reden om er zaterdag 20 december op je mooist uit te zien!

Zaterdag 20 december gaan de deuren van de Rodenburg open om 22:00 uur en zijn zoals altijd alle dames gratis welkom tot 23:30 uur. Denk je dat je dat niet redt, haal dan je kaartje voor maar € 10,- in de voorverkoop. Het snelst bestel je door naar 7thHeaven.nl te gaan en op 'Tickets' te klikken. Eenmaal binnen kun je tot 06:00 uur door genieten van de Pre-Xmas edition van 7th Heaven! De laatste editie van 2014!



Kies voor een heerlijk avondje uit bij 7th Heaven om jouw spannende kerstdagen goed te beginnen! Zaterdag 20 december zal Beesd compleet in de kerststemming zijn. Komen jullie ook de kerstdagen inluiden in de Rodenburg bij de laatste 7th Heaven van dit jaar?

8 opmerkingen

Toch maar verwijderen als optie. Niet zo'n liefhebber van feesten met een camera in mijn snufferd :$
Daarom wordt het ook netjes vermeld in het persbericht, zodat de bezoekers/sters niet voor verrassingen komen te staan ;-)
Uitspraak van Bandito op vrijdag 5 december 2014 om 12:35:
Daarom wordt het ook netjes vermeld in het persbericht, zodat de bezoekers/sters niet voor verrassingen komen te staan ;-)


Vind het ook heel netjes dat het vooraf gemeld :yes: Nu kunnen we tenminste beslissen of we op nationale tv willen :D
 
Wij hebben er superzin in! :cheer:
Uitspraak van Tja B) op vrijdag 5 december 2014 om 10:19:
Toch maar verwijderen als optie. Niet zo'n liefhebber van feesten met een camera in mijn snufferd :$


Ik eerlijk gezegd ook niet,dat is toch minder relaxed.
Waar mannen heengaan voor een leuke avond met gezellige mooie vrouwen ..???
Rare stelling,naar mijn mening. Wie weet zijn mooie vrouwen helemaal niet gezellig..
of andersom...
HaHa
En andersom dan?
Erg Jammer, want volgens mij is de reden ,dat de meeste mensen graag naar deze
feesten gaan 'De Geweldige Sfeer ' is!
Maar dat is mijn mening....
We maken weer gewoon een TOP editie van met z'n allen.
Bij deze Pre Xmas editie hebben we zelfs een extra Area met lekkere techno muziek waardoor we nu dus ruim 1500 bezoekers kwijt kunnen in de Rodenburg.

We hebben er ontzettend zin in....:woop:
Uitspraak van Bandito op zondag 7 december 2014 om 14:21:
We maken weer gewoon een TOP editie van met z'n allen.


Dat is wel aan jullie toevertrouwd, deze feestjes blijven speciaal.

Laat het maar snel de 20 december zijn. Mega veel zin.