Partyflock
 

Fête des Têtes: oudejaarsfeest voor Haarlemse 25plussers

gepubliceerd door , op
Na het grote succes van afgelopen jaar keer Fête des Têtes terug! Dit feest is dé uitgelezen gelegenheid voor Haarlemse 25plussers om oudejaarsavond buiten de deur te vieren. Het wordt op 31 december in het café van de De Toneelschuur één groot toneelspel waar iedereen straalt en in de spotlights staat. Laat jezelf van een andere kant zien op dit smaakvolle feest!

Alles kan en mag tijdens dit knotsgekke en intieme feest. Naast bijzondere food & drinks wordt de nacht compleet gemaakt met het nodige entertainment, een surprise act en extra licht en geluid.

Muzikaal is Fête des Têtes ook niet in een hokje te stoppen. De gekste Haarlemse DJ's gaan van disco naar house, van 80's en 90's, naar pop en soul. Je bent je nieuwe jaar nog nooit zo gek begonnen als op Fête des Têtes: nét even anders!

Losse tickets kosten €25, maar groepstickets (voor 4 personen) zijn €90 per stuk. Dus trommel snel drie vrienden op en bespaar! Bij je ticket inbegrepen zijn garderobe, snacks, een glaasje bubbels bij binnenkomst en zes uur lang feest tussen leeftijdsgenoten in en geweldige, intieme locatie in hartje Haarlem

Teaser om in de stemming te komen: