Partyflock
 
­ Nederland

Een hele nacht De Sluwe Vos tijdens Pathfinder

gepubliceerd door , op
Pathfinder
3 december 2014
FeestPathfinder · De Sluwe Vos all night long
Datumzaterdag 27 december 2014
WinactiePathfinder actiegesloten
LocatieHet Koelhuis Site
De Sluwe Vos en Pathfinder is als een stout jongensboek bij kaarslicht. Wat jaren geleden begon met het insturen van een winnende mixtape tijdens Pathfinders dj-contest, mondt nu uit in een compleet eigen avond. En dat mag geen verrassing heten, aangezien deze held uit de nabijgelegen koekstad in al die jaren de zogenoemde Nederlands 'housescene' is binnen gedenderd en wekelijks podia na podia met de grond gelijk maakt.

Op Pathfinders festival wist De Sluwe Vos met zijn knallende set zelfs Benny Rodrigues naar de tweede stage te trekken, waarna een back-to-back set tussen de twee pioniers niet snel op zich liet wachten.
Met trots geeft Pathfinder De Sluwe Vos dit keer hét podium om zich compleet bloot te geven middels een all-nighter, waarin hij alle uitstappen binnen de dance kan maken en zich van zijn meest brede kant als DJ kan laten zien.

Het feest vindt plaats op zaterdag 27 december in het monumentale Het Koelhuis in Zutphen. De perfecte plek voor Pathfinder en De Sluwe Vos om er een onvergetelijke avond van te maken.

Kaarten zijn beschikbaar via www.pathfinderzutphen.nl, koop tickets of bij Coach in Zutphen.