Partyflock
 

Warriors of the Core presents Slapen is voor Mietjes
Invites DN Events

gepubliceerd door , op
Slapen is voor mietjes
11 augustus 2014
's Ochtends vroeg wanneer de vogeltjes beginnen te fluiten en de deuren van Club Fifties open gaan, zullen de eerste mainstream beats door de speakers knallen. Vervolgens zullen deze beats worden opgevolgd door de snelle bpms van de uptempo hardcore. Want op zondag 14 december organiseert Warriors of the Core een nieuwe editie van Slapen Is Voor Mietjes. Slapen Is Voor Mietjes is een afterparty concept speciaal voor de echte 'die hards' die na een party nog door willen feesten. Speciaal voor deze editie hebben ze 'DN Events' benaderd om er samen een knallende editie van te maken! Zoals de voorgaande edities zal ook deze weer plaatsvinden in Club Fifties te Eindhoven. Deze locatie staat bekend om zijn duistere uitstraling en geluid van hoog kwaliteit. Natuurlijk geven Warriors of the Core & 'DN Events' hun eigen draai aan het decor en de lichteffecten. Ook de line-up liegt er deze keer niet om!

The Demon Dwarf
Met zijn snelle bpm's, harde beats en unieke stijl van produceren en draaien heeft hij menig publiek kunnen bereiken. Samen met Chrono creëerde hij een liveact wat uniek was in de hardcore scene. Deze artiest heeft al heel wat feesten op zijn naam staan. Momenteel wordt er druk gewerkt aan nieuwe tracks, deze zullen jullie 14 december dan ook kunnen verwachten.

Psycho Killer
Deze artiest staat bekend om zijn knallende uptempo hardcore setjes en is resident bij Toxic Sickness Radio. Hij is druk bezig zich te bewijzen in de hardcore scene en heeft onlangs de dj contest van Pandemonium gewonnen en zal hier dus ook zijn skills gaan vertonen. Ook is hij druk bezig met produceren en binnenkort zal zijn eerste release uitkomen.

Tharoza
Deze artiest is net als Psycho Killer een resident dj bij Toxic Sickness. Hij is bekend van releases als: 'Black Thoughts' en 'Rock to the rhythm' op Offensive records en heeft laatst zijn nieuwe EP, 'You Beast' op Toxic Sickness Digital gereleasd.

Iniga
Deze Brabantse Hardcore chick is nieuw in de scene, misschien hebben jullie haar naam al eens voorbij zien komen. Ze is onder meer bekend van 'Battle of the Bitches' en 'Girls do it Harder'. Ze staat er om bekend dat ze geen flauwe hardcore draait, maar ze laat zien dat mainstream toch lekker door de speakers kan knallen. Daarbij is ze ook niet vies van een stevig potje uptempo geweld.

Mental Penetration
Deze artiest is zeker geen onbekende voor Slapen Is Voor Mietjes en de 'die hards' afterparty bezoekers zullen hem al regelmatig gehoord hebben. Afgelopen jaar op 'Ground Zero' heeft hij samen met System Overload, de Ruhr G Beat area, helemaal met de grond gelijk gemaakt. Momenteel is hij druk bezig met eigen producties, waarvan je al menig maal hebt mogen proeven.

Noize Destructor
Ook bij Slapen Is Voor Mietjes is er ruimte voor nieuw talent. Onlangs is hij te gast geweest bij verschillende hardcore radio stations om de luisteraars te laten proeven van zijn stijl. Noize Destructor zal hier zijn debut maken.

Critical Damage
Deze dj is met optredens als Re-Action Outdoor Festival, Hakkuhgat en Queenscore zeker geen onbekende in de omgeving van Eindhoven. Als 'founding father' van Slapen Is Voor Mietjes mag hij dan ook zeker niet aan de line-up ontbreken. Kenmerkend voor zijn sets is dat hij een gevarieerde keuze aan muziekstijlen heeft en een energieke opbouw.

Vervoer& Locatie
Het adres is: Lijmbeekstraat 173, 5612 NC, Eindhoven. Dit is op circa 10 min lopen vanaf station 'Beukenlaan'. Voor de bezoekers van 'Project Hardcore' zal er een taxibusje pendelen hier kan je voor 1,50 Euro p.p. gebruik van maken. Ga je liever te voet dan kan dat natuurlijk ook, want club Fifties ligt op circa 10 min lopen vanaf het Klokgebouw. Voor meer info kun je terecht op de website: www.sivm.nl

Garderobe
Er is een garderobe aanwezig, maar let op deze is geheel op eigen risico.

Legitimatie
Dit feest is toegankelijk voor 18+. Bij twijfel kan er om legitimatie worden gevraagd.

Entree
De entree bedraagt €5 en er is alleen deurverkoop.