Partyflock
 
­ Nederland

Vrijheid in Club Rootz

gepubliceerd door , op
Vrijheid
27 november 2014
De kou is weer in het land, de dagen worden donkerder en je winterdepressie is in de maak. Het is hoogst tijd voor een flinke dosis Vrijheid in je leven! Remy en Warren Fellow gaan je die Vrijheid geven! Al jaren zijn deze Haagse grootheden goed bevriend en daarom doen ze special voor deze editie een exclusieve back2back sessie, all night long!

Remy
Al ruim 25 jaar staat deze Techno icoon aan de top van de scene! Je zou een boek kunnen schrijven wat deze man allemaal wel niet heeft gedaan! Onder andere een residentie in de legendarische Club RoXy, boekingen de tofste clubs over de hele wereld, een eigen platenlabel en ga zo nog maar even door. Remy is voorlopig nog lang niet van plan te stoppen en dat is maar goed ook! Met zijn pure techno geluid blaast hij nog steeds iedereen omver! Who needs rookies when we've got Remy!


Warren Fellow
Ook deze Haagse held is al lange tijd niet meer weg te denken uit de Techno scene. Een echte allrounder en voelt het publiek elke keer weer perfect aan. Verder is hij achter de schermen vollop bezig met produceren, allerlei events aan het organiseren en host hij regelmatig "The Boom Room" bij Slam FM.

Deuren gaan open om 23:30
Tickets kosten €5 en zijn alleen aan de deur verkrijgbaar, vol=vol!