Partyflock
 
­ Nederland

Met Straf_werk sluit je 2014 af in stijl

gepubliceerd door , op
Tradities zijn er om levend gehouden te worden en ook dit jaar komt Straf_werk met haar welbekende Closing editie. Waarom het einde van het jaar niet een dagje eerder vieren op 30 december? Net als de voorgaande jaren vindt het plaats in de WesterUnie, WesterLiefde en Transformatorhuis. De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagd 2014 met ADE, Straf_werk festival, Kingsnight en natuurlijk de Noir Music Showcase. Genoeg reden voor een feestje!

Voor de Closing 2014 presenteert Straf_werk een line-up van internationale en nationale helden. Verdeeld over de 3 area's is er ruimte voor 16 acts en 12 uur lang feest. Oude bekenden, maar ook veel nieuwe Straf_werk namen verschijnen achter de booth.

Het Transformatorhuis wordt onder andere gevuld met Adriatique. US en Detroit techno, maar ook de melodieuze en Europese techno zijn terug te horen in de sound van Adriatique.
Sébastien Devaud, beter bekend als Agoria, was er tijdens ADE nog bij. Hij doorkruiste verschillende generaties en bracht al bijna 30 singles en EP's uit. Na zoveel jaren aan de top, wilde hij meer en is hij nu eigenaar van platenlabel Infine Music, welke een platform biedt aan jonge artiesten.

Finnebassen is een graag geziene gast bij Straf_werk. Toen hij de track: 'If You Only Knew' postte op Soundcloud, begon de Kickstart van Finnebassen's carrière als DJ en producer. Labels als: Noir, Electronique en OFF zijn inmiddels massaal gezwicht voor het diep donkere soul geluid van Finn. Ripperton, Job Jobse, en Tsepo maken de line-up in het Transformatorhuis helemaal compleet.

De WesterUnie mag er ook wezen. Om te beginnen George Fitzgerald. De labeleigenaar van ManMakesMusic weet als geen ander hoe hij House en de Garage sound moet combineren. Sinds zijn eerste release bij Hotflush in 2010 zijn de producties van George nog sterker geworden en we kunnen niet wachten op de killer set die hij neer gaat zetten 30 december.
Ook Waze & Odyssey zijn in de WesterUnie te vinden. Het in Londen gevestigde DJ duo brachten hun eerste track Ah Baby (Here We Go Again) uit in 2012. Sindsdien is het duo een veelbesproken naam in de UK house scene. DJ's als Pete Tong en Bicep steunden het duo. Ze kwamen met veel nieuw materiaal en hebben een eigen label W&O Street Tracks opgezet.

Wie ook acte de présence geeft, is Gerd ofwel NY Stomp, Geeeman, Literon of Metro Dade om maar eens wat aliassen te noemen van de welbekende producer. Gerd draait al sinds de jaren 90 mee en staat zowel in Nederland als internationaal bekend om zijn knallende house en techno. Hij heeft een aantal klassiekers van formaat en een constante stroom aan sterke releases. Ook Gerd heeft net als de voorgaande mannen een eigen label; 4 Lux Recordings
De De Sluwe Vos heeft tijdens Straf_werk – ADE een enorme energieke en beukende set neergezet. We mogen verklappen dat De Sluwe de WesterUnie afsluit. Het was een enorm succesvol jaar voor Patrick Topping. Na zijn hit 'Forget' op Hot Creations is hij enorm gegroeid. 'Forget', 'Get Beasty' en 'Voicemail' belande op nummer 1 in de Beatport techhouse chart. KERK! zal de zaal in stijl opwarmen.

De WesterLiefde wordt ingevuld met jonge talenten van eigen en Engelse bodem.
Cristoph, Prunk, Mees Dierdorp en Kevin Duane zullen de liefde laten schudden.

Meteen vanaf de start van de kaartverkoop vlogen de early birds de deur uit. Via www.strafwerk.org kun je nog wel een regular ticket bestellen.