Partyflock
 

Xmas Sins

gepubliceerd door , op
Xmas Sins
30 september 2014
Op 27 december presenteert Little Sins Xmas Sins: een unieke party-ervaring vol romantiek en naughty Sins! Xmas Sins 2014 behoort tot de allerbeste Sins feesten. Je weet nu al dat het een waanzinnig feest wordt met verschillende muziekstijlen, live performances en dit keer met wel drie verschillende area's! Vier deze stoute derde kerstdag met Little Sins in een schitterende geheime locatie op nog geen 20 km nabij Amsterdam. Vanaf 21:30 begint de sprookjesachtige droom die duurt tot in de late uurtjes. Voor degene die nog langer wil nagenieten, hebben ze prachtige deluxe hotelkamers beschikbaar, maar wees snel want er zijn al 50 kamers geboekt!

Kerst 2014 op z'n Little Sins
Little Sins staat bekend om z'n heerlijke kerstfeesten op bijzondere locaties. Na twee kerst/familiedagen op 25 & 26 december is het derde kerstdag tijd om voor jezelf te kiezen, om heerlijk stout en stijlvol uit je dak te gaan! Want deze kerst ga je samen met je Sinnervrienden vieren! Vol met spannende plekjes en een mooie, knusse Love Lounge! Ze zijn trots dat ze met jullie het allermooiste kerstfeest van Nederland gaan beleven! Samen kerst 2014 vieren op z'n Little Sins; chique, stijlvol en sexy in een geweldige ambiance op een fantastische locatie!

What you can expect?
Ze hebben op veler verzoek van de allermooiste dames de enige échte kerstman weten over te halen om naar Xmas Sins te komen. Het leek hem helemaal leuk om op de foto te gaan met alle ondeugende dames en pas op dat hij niet in de billen knijpt stiekem! Verder kun je verwachten:
  • Chique maar ondeugende kerstsfeer
  • De lekkerste DJ line-up
  • Live Xmas acts
  • Winter Wonderland area
  • Kissing under the mistletoe
  • Special effects
  • Love Lounge romantique
  • Fotoshoot with Santa
  • Have a ride on his sleigh


Line-up
Bij zo'n geweldig Xmas party horen natuurlijke fantastische dj's. Er is dan ook heerlijke line-up om jou een onvergetelijke avond te bezorgen. Met drie verschillende area's is er voor ieder wat wils. De line-up zal bestaan uit een groot aantal DJ's uit het LS verleden zoals: ROOG, Erick E, Dennis vd Geest, Winston Post, Lucien Foort, Peter Woodz, Ruben Vitalis, Spider, Roomer, Jean, Johan Gielen, Randy Katana, Johnny de Mol, Fady Ferraye. Definitieve line-up to be announced soon!

Tickets zijn te koop via koop tickets en op dit moment is al 75% van de kaarten verkocht!
Regular Xmas tickets €55 p.p. (nog maar 50 beschikbaar!)
Last minute Xmas tickets €65 p.p.

Laatste Hotelkamers!
Wil jij het Xmas sins als 'super exclusive' ervaren? Wil je nog extra lang in luxe nagenieten van Xmas Sins? Boek dan nu één van de vier luxe suites met sauna en whirlpool via www.littlesins.nl/tickets