Partyflock
 

Stars 2015 NYE gala in Winkel van Sinkel

gepubliceerd door , op
Al plannen voor Oud & Nieuw dit jaar? Dan kan de Winkel van Sinkel in Utrecht weleens jouw jaarwisseling tot een legendarische nacht gaan maken: Stars 2015 NYE Gala op woensdag 31 december! Het jaar 2014 moet natuurlijk goed beëindigd worden en het nieuwe jaar 2015 moet beginnen met een echte knaller, swingend op de dansvloer, champagne in je rechterhand (of links) op het grootste NYE feest van de stad.

Breng nog even je pak naar de stomerij, fris nog even je galajurk op en poets nog even je nette schoenen of Hakken voor een flitsende combi. Samen met anderen op de dansvloer schitteren in je beste outfit van het jaar, verbluffende decoratie, glitter & glamour, een rode loper bij de entree, champagne en natuurlijk de beste DJ's zorgen voor de beste afsluiter van het jaar en natuurlijk het beste begin van het nieuwe jaar! Met maar liefst drie (!) area's zal de Winkel van Sinkel tip top in orde zijn met in elke area zijn eigen sfeer, thema en muziek. Het Stars 2015 NYE Gala zal worden gehost door Doctor Feelgood Events.

Very earlybird kaarten
Voor de hele snelle beslissers zijn er een beperkt aantal very earlybird kaarten verkrijgbaar. Deze kosten 19,50 (excl fee) en zijn inclusief garderobe en toilet. Ze zijn online te bestellen via www.dewinkelvansinkel.nl

Earlybird kaarten
Very earlybird uitverkocht? Geen nood er zijn ook een beperkt aantal earlybird kaarten verkrijgbaar. Deze kosten 25,00 (excl fee) ook te bestellen op www.dewinkelvansinkel.nl
Voor de very earlybird en de earlybird geldt geen tijdslot en mag je binnenkomen op welke tijd dan ook.

Normale kaarten
Wanneer de earlybird kaarten zijn uitverkocht gaat de normale voorverkoop van start, deze kaarten kosten 35 euro (excl fee) en mochten er nog kaarten aan de deur verkrijgbaar zijn, dan kosten deze 42,50 euro. Ook deze kaarten zijn inclusief garderobe en toilet.

Kaarten voor deze nu al legendarische avond zijn verkrijgbaar via www.dewinkelvansinkel.nl of bij een Primera winkel bij jou in de buurt.

Maak je outfit gereed en zorg voor een zo'n chique mogelijke uitstraling want je gaat als echte ster 2015 in! Gevestigd in een oudste warenhuis van Nederland biedt de sfeervolle Winkel van Sinkel in Utrecht het ideale decor om deze fantastische jaarwisseling nooit meer te vergeten!