Partyflock
 

Strictly Techno in Factory 010 op 14 november

gepubliceerd door , op
Even niet zo veel van Strictly Techno gehoord? Dat kan kloppen! Achter de schermen wordt er echter door de mannen hard gewerkt aan het komende jubileum. Volgend jaar bestaat Rotterdam's langstlopende techno avond maar liefst twintig jaar. En is dat reden voor een feestje? Zij vinden van wel.

In de aanloop naar het jubileum maken ze alvast een 'klein' opstapje. tien verdiepingen hoog wel te verstaan, inclusief één van de mooiste uitzichten die de havenstad te bieden heeft. Juist; het gaat hier over dé machtige Factory 010! Deze Rotterdamse, industriële parel is de locatie waar je 14 november op moet letten; het schijnt namelijk dat het dak er af gaat..

De line-up? Die zit zoals gewoonlijk helemaal snor! De naam zegt het namelijk al: Strictly Techno. Er zal deze nacht een waar keurkorps aan internationale, nationale en lokale technohelden voorbij komen. Als je hem nog niet in je agenda hebt staan, raden de mannen van Strictly Techno aan dat zo snel mogelijk te doen.

Zo is daar levende legende Luke Slater aka Planetary Assault Systems, die met een waslijst aan klassiekers op zijn conto, al meer dan twee decennia aan de top van de techno scene bivakkeert. Als je de naam nog niet kent wordt het tijd voor een cursus techno-geschiedenis, want deze man was er vanaf het begin bij!

Publiekslieveling Tommy Four Seven mag ook geen onbekende meer zijn; de man brak al twee keer eerder de tent af op Strictly Techno edities in het verleden. De Engelsman maakt inmiddels al enkele jaren deel uit van de CLR familie en verdiende zijn sporen de afgelopen jaren door ijzersterke releases en optredens over de hele wereld.

Naast Engeland wordt ook Spanje met verve vertegenwoordigd in de line-up. De zeer talentvolle dj/producer Reeko, onderdeel van Oscar Mulero's Pole Group collectief, staat garant voor stevige kwaliteitstechno. Daarnaast ken je hem misschien van zijn Mental Disorder-label.

Aangevuld met Rotterdam's eigen Bas Mooy, die het laatste jaar met zijn label Mord Records harder aan de weg timmert dan ooit tevoren, en lokale helden Patriarch Conflicts, Flink, WO3I, S.A.F. en James D, is deze line-up niet voor de poes! Wederom zegt de naam het al; voor de -echte- techno-liefhebber is dit een niet te missen avond.

Strictly Techno zou Strictly Techno niet zijn, als er niet een no-nonsense beleid gevoerd zou worden. Het vertrouwde recept is duidelijk: een rauwe locatie, een dikke line-up, pompende geluidssystemen, licht/strobo/rook en vooral onvoorwaardelijke liefde voor techno.

Tickets bestel je bij koop tickets of koop tickets.