Partyflock
 

Haarlemse 25plussers kunnen vrijdag 7 november weer hun jeugd herbeleven

gepubliceerd door , op
Frank & Nick reünie
3 november 2014
FeestFrank & Nick reünie · Hét Haarlemse 90s feest voor 25+
Datumvrijdag 7 november 2014
LocatiePatronaat Site
Veel Haarlemmers beleefden hun eerste nachtelijke avonturen op de beruchte feesten in het aloude Stadscafé. Sinds zes jaar verzamelen deze Party Animals zich iedere eerste vrijdag van november in de grote zaal van het Patronaat. De editie in 2013 was ruim van tevoren uitverkocht dus dat belooft wat voor vrijdag 7 november als het feest voor het zesde jaar op rij los barst!

Dit 25plus feest is ideaal voor iedereen die van een 90s feest houdt met alleen maar leeftijdsgenoten! Dus even een duik terug in je jeugd met vrienden, bekenden en de mensen die de 90s echt zelf hebben meegemaakt. Heerlijk, want hokjes bestonden nog niet in die tijd: platen van Anouk, de Vengaboys, DJ Jean en Dune gingen hand in hand.

Meebrullen op Marco Borsato of Guus Meeuwis, hakken op de Party Animals, of clubben op de sounds van de iT en Stricty Club cd's. Alles kon, als het maar feest was. Op vrijdag 7 november dus geen hokjes, maar blokjes. Hakken, slijpen, housen en meebrullen all night long!

Om in de stemming te komen kan je hier beelden checken van afgelopen november:


Of die uit 1998:


Uiteraard zijn er ook dit jaar weer vele extra's, surprise acts en verrassingen te vinden in de grote zaal! Zelfs op de WC kan je je lol op deze editie. De voorverkoop is al in volle gang en 60% is al verkocht, er zal dus geen deurverkoop meer zijn.