Partyflock
 
­ Nederland

SpikSplinter Nieuwjaar start kaartverkoop

gepubliceerd door , op
SpikSplinter Nieuwjaar
2 november 2014
SpikSplinter Nieuwjaar, het eerste feest van het nieuwe jaar is in zicht. De wintertijd is al ingegaan, dat betekent dat de binnen feestjes gepland kunnen worden en daar hoort ook Oud & Nieuw bij. De kaartverkoop start op woensdag 5 november om 19:00 uur. Na vier stijf uitverkochte edities, verwacht de organisatie dat de run op tickets ook dit jaar weer enorm zal zijn. Vorig jaar waren, zelfs met de uitbreiding, de 2500 tickets binnen zes dagen uitverkocht.

Het karakteristieke Koekbouw complex in Veghel, zal voor de vijfde keer het epicentrum zijn voor hèt nieuwjaarsfeest van de regio. Afgelopen jaar is SpikSplinter Nieuwjaar geüpgraded met een cocktail- en food lounge en twee nieuwe area's. Dit zorgde voor een sfeervolle compleet geregisseerde avond, waar men op ontdekkingsreis kon door het nieuwe complex. Dit jaar zullen er weer drie area's zijn, met ieder een eigen stijl en sfeer. Wel is er gekozen voor een andere opzet, waarbij 'De Afzakkerij' betrokken zal worden en samen met de Koekbouw de twee grootste area's zullen vormen. In deze nieuwe opzet zal de beleving voor de bezoekers beter zijn. Daarnaast zal de 'Fascinate' ook dit jaar weer als stijlvolle house area terugkeren. Met de drie stages zal er een breed muziekaanbod zijn, voor ieder wat wils.

Line-up
De eerste twee artiesten zijn al bekend gemaakt. Billy the Kit en Lady Bee zullen de bezoekers in de Koekbouw knallend het nieuwe jaar in laten gaan. De rest van de line-up is bijna rond en wat de organisatie van plan is met De Afzakkerij zal later bekend worden gemaakt. Houd de Facebook pagina in de gaten voor alle ins en outs.

Tickets
Al jaren is SpikSplinter Nieuwjaar, in de regio, 'the place to be'. Met vier strak uitverkochte edities zullen er waarschijnlijk ook dit jaar, na enkele dagen geen tickets meer verkrijgbaar zijn. Zorg er dus voor dat je woensdag 5 november om 19:00 uur in de startblokken staat om tickets te scoren. Tickets zijn enkel online verkrijgbaar via koop tickets.

Entree ticket: €27,50 (excl. fee)
Entree combi ticket: €47,50 (excl. fee) + 10 consumptiebonnen