Partyflock
 
­ Nederland

Return of the Masters

gepubliceerd door , op
Het heeft lang geduurd maar Groningen heeft op 8 november weer een echt feest voor de onvervalste early-liefhebber! Op zaterdag 8 november wordt de zaal Huize Maas getransformeerd tot een duister, rauw en puur early hardcore-mekka voor iedereen die met weemoed terugkijkt naar de jaren '90 tot 2005, het tijdperk dat het allemaal begon en dat de basis legde voor alles dat hierna kwam! Om dit in stijl te kunnen doen zijn de grondleggers van toen onder leiding van MC Da Mouth of Madness verzameld om de liefhebbers van toen een avond lang het oude gevoel weer te laten beleven.

Alle helden van toen die deze avond hun klasse komen etaleren zijn:

The Dreamteam:Behoeven natuurlijk helemaal geen introductie meer, deze mannen waar het allemaal mee begon zijn aanwezig in hun sterkste opstelling!
G-Town Madness:Al jaren opererend als Groningens trots op wereldwijd hardcore-gebied kan G-Town Madness natuurlijk niet ontbreken op een avond als deze!
DaY-már:'The Queen of Darkness' handhaaft zich al jaren moeiteloos aan de top van hardcore-scene van schranz tot industrial maar voor een goede pot early ben je bij haar altijd aan het goede adres!
Rheeza:Nog een dame met een grote voorliefde voor de oude stijl. Rheeza laat al jaren van zich horen op alle early-feesten die ertoe doen en zal ook deze avond precies laten horen wat er op dit feest van haar verwacht wordt!
Dark Noise:Als opener van deze avond zal de talentvolle Dark Noise iedereen met een dikke early-set direct in de stemming voor de rest van de nacht brengen en hij heeft de afgelopen jaren aangetoond hier uitermate goed in te zijn!
Host MC Da Mouth of Madness:Sietse van Daalen aka MC Da Mouth of Madness was er sinds de vroege jaren '90 altijd bij of het nou Thunderdome, Nightmare of een van de vele andere legendarische feesten was. Als vast onderdeel van The Dreamteam is er niemand dan hij beter in staat om deze avond te hosten en het oude gevoel terug te brengen!


De visuals deze avond zullen ouderwets rauw, duister en vuil zijn en de lasers hebben deze avond enkel de neon-groene kenmerkende gloed!