Partyflock
 

Click organiseert zeventien uur durende marathon

gepubliceerd door , op
Vernieuwend, uitdagend en grenzeloos. Click dendert in volle vaart vrolijk door. Na een sublieme ADE 2014 editie is er geen gelegenheid om tot adem te komen. Op zaterdag 29 november wordt namelijk in thuisbasis WesterUnie het clubseizoen officieel geopend met de Melodia Marathon. Een 17 uur lang strekkend festijn met de kampioenen van Click Records. Donatello, Einmusik, Jonas Saalbach en My Favorite Robot vormen daarvan slechts het topje van Melodia's wonder-iisberg.

En dat de winter wonderen in petto heeft voor Click, Click Records en Melodia in de WesterUnie is inmiddels een understatement. Deze 17-uur-durende dansmarathon, het startschot, wordt aangevoerd door 3 helden uit Litouwen. Donatello, Arnas D en Kastis Torrau. Artiesten die het imago van hun illustere achtergrond keihard waarmaken. Namelijk dat het hoge noordoostelijke van Europa bijzonder vruchtbare grond voor elektronische muziek is. Als ze los van elkaar niet ergens een dansvloer stukdraaien, dan vinden ze elkaar regelmatig terug in verschillende studio's. Donatello is een absolute nachtburgemeester, als huis dj van Atari, een van de grootste Litouwse dance organisaties. Arnas D en Kastis Torrau zijn zelf ook keihard op weg. Alle 3 Ambassadeurs van euforisch tech-house/progressive werk. Als een speer.

Vanzelfsprekend ontbreken de Duitse supervrienden van Click Records ook niet. Die zijn met letterlijk maximaal volume aanwezig dankzij 2 live-sets. Einmusik behoeft weinig introductie. De man die vanuit zijn Berlijnse achtertuin de wereld verovert met hemelbestormende producties, zoals onlang nog 5A.M., is al lang een gevierde held in de scene en op Click. Niet voor niets dan ook als een van de paradepaarden voor Click Records en dit titanenpodium Melodia. Een podium waarop Jonas Saalbach vanzelfsprekend niet ontbreekt met zijn intens verfrissende live kunsten. Volle rauwe beats achter dromerige melodieën en recht-voor-je-raap techno.

Vers, eigenzinnig en eerder band dan DJ zijn Jared, Voytek en James, de heren achter My Favorite Robot. De Canadezen die naast hun eigen land, de V.S. en heel Europa vooral all-over-the place zijn met hun niets ontziende, heroïsche geluid van de nacht en jongensband-waardige verschijning achter de decks. Rock stars. Eveneens van Canadees grondgebied en geen onbekende van My Favorite Robot, naast Click Records verschijnt hij ook op hun gelijknamige label, is Stefan K. De underground held van Vancouver die inmiddels aardig aan de weg timmert met zijn muzikale talent (en achtergrond in live muziek) middels zijn eigen label Rhombus, met gelijknamige legendarische feesten, en producties ondersteund door Sasha (ja, daar is hij weer), Thugfucker en Solomun. Op deze Melodia marathon een unieke introductie aan het Nederlandse publiek.

Gangmakers Stefano Richetta en Shimmer ontbreken niet op deze openingsmarathon. Op zaterdag 29 november zijn ze heer des huizes in thuisbasis WesterUnie. Een gewonnen wedstrijd met het beste van hun maatgevende label, gevoed met veel liefde en ijver en artiesten die elkaar links- en rechtsom vinden, inspireren en adopteren. De aftrap voor een vers winterseizoen met gevierde helden en vooral ook grenzeloos verfrissend geluid van unieke artiesten. Click Records, Melodia en WesterUnie. En dat 17 uur lang. Grensverleggend. Magisch. Liefde.

Tickets bestel je bij koop tickets