Partyflock
 

Hardwell komt met show rond debuutalbum naar Ziggodome en verhuist radioshow naar 538

gepubliceerd door , op
Hardwell komt met show rond debuutalbum naar Ziggodome en verhuist radioshow naar 538
16 oktober 2014
FeestI Am Hardwell · United we Are
Datumzaterdag 24 januari 2015
LocatieZiggo Dome Site
Oh, Amsterdam Dance Event wat houden we van je! Nieuwtjes en roddels razen sneller voorbij dan je Uber-taxi voor komt rijden. Vanmiddag werden we door Hardwell ontboden in Pathé City Amsterdam voor een persco. Over hemzelf en wat hij allemaal in de pijpleiding heeft zitten. Leest u mee....

In de eerste plaats het nieuws van de verhuizing van zijn radioshow van SLAM! naar 538. Vanaf 25 oktober hoor je Hardwell on Air elke zaterdag tussen 2300 en 2400!

Daarna volgt een leuk primeurtje voor de aanwezigen: de nieuwe video. De single 'Young again' met Chris Jones ging al in première bij RTL Late Night afgelopen dinsdag, maar nu is dus ook de video gereleased. Het nummer komt op zijn debuutalbum 'United we are' dat hij zal gaan uitbrengen. Voor dit album moet hij nog twee tracks afmaken en dan is het af. Op de vraag met welke artiest hij samen zou willen werken is het antwoord Pharell Williams. Er is inmiddels contact en Hardwell ervaart het als een absolute eer dat deze grootheid en inspirator zijn muziek kent. Ook geeft Robbert aan dat EDM en muziek continue veranderen. Hij laat zich inspireren door allerlei stijlen, waaronder ook hardstyle.

Bekijk hier de video:


Op 24 januari is er een nieuwe I am Hardwell editie in de Ziggo Dome in Amsterdam. Deze show zal in het teken staan van zijn nieuwe album en ook weer onderdeel worden van een tour. Hij zal erg nerveus zijn voor deze nieuwe show met een nieuwe setting en eigen nummers, maar hij heeft een team om zich heen waar hij op vertrouwt.

Er is aan het einde van het persmoment nog wat mogelijkheid om vragen te stellen en een van de aanwezige journalisten nodigt zichzelf graag uit bij de housewarming van Hardwell's nieuw aangeschafte crib (Check voor foto's), maar helaas: 'Nee, geen housewarming, want als ik daaraan begin is zelfs dit huis te klein'.

Ook wordt nog even aangehaald dat hij de kans loopt zaterdag zijn nummer 1 positie in de DJ MAG Top 100 kwijt te raken. Hij geeft aan dat hij sowieso al hartstikke gelukkig is nu. 'Het was mijn droom om nummer 1 te worden en dat ben ik nu een jaar. Ik leef nu mijn droom en dat is fantastisch en het went nooit.'. Op de kritiek dat het niet om kwaliteit, maar populariteit gaat is hij kort: 'Als je vraagt wie de beste voetballer is, krijg je ook honderd verschillende antwoorden. De top 10 krijgt gewoon de beste tijden op de festivals, maar de andere artiesten zijn niet slecht natuurlijk. Er zijn voor de top 10 nu eenmaal genoeg fans om op ze te stemmen. Het gaat ook niet zozeer om marketing denk ik. Armin van Buuren heeft nooit om stemmen gevraagd, maar is wel eerste geworden'.

1 opmerking

In de HMH afgelopen jaar was super. Ziggodome lijkt een logische stap nu. Gaaf.