Partyflock
 
­ Nederland

Vato Gonzalez presents Dirty House · Live stream voor de thuisblijvers

gepubliceerd door , op
Vato Gonzalez presents Dirty House · Live stream voor de thuisblijvers
6 september 2014
FeestDirty House · ADE Live Sessions
Datumdonderdag 16 oktober 2014
LocatieABE
Na een uitverkochte editie vorig jaar, keert Vato Gonzalez vanavond terug naar het Amsterdam Dance Event met zijn eigen Dirty House label night in Club ABE. Alle voorverkoopkaarten zijn reeds verkocht, maar dat betekent niet dat je het evenement niet meer kunt meemaken. Vato Gonzalez: "ADE is een mooie kans om iets terug te geven aan de fans en ze te bedanken voor een mooi jaar. Dit jaar doe ik dat met een grote line-up in een kleine venue! Aangezien er maar een beperkt aantal mensen fysiek aanwezig kunnen zijn, hebben we besloten om het evenement live te gaan streamen. Genieten van je favoriete DJs met een zak chips op de bank!"

Tijdens het 'Dirty House – ADE Live Sessions' evenement in Club ABE op 16 oktober zal Vato Gonzalez bijgestaan worden door bevriende collega DJs, zoals de uit Los Angelese afkomstige, gemaskerde DJ Bl3nd en Duitse DJ Tujamo, verantwoordelijk voor club hits als 'Who' en 'Boneless'. Daarnaast heeft Vato Gonzalez ook La Fuente, Dyna, Skitzofrenix, Tony Junior, Lady Bee, Stefan Vilijn, MC Tjen en MC Boogshe uitgenodigd, die allen regelmatig op diverse Dirty House events staan.

Vato Gonzalez: "De label night is dit jaar echt een showcase voor de DJs; ik heb persoonlijk alle Dirty House DJs gevraagd om 100% eigen materiaal te draaien, zodat ze het publiek kunnen laten zien wat er uit de studio komt. Aangezien de club een beperkte capaciteit heeft, hebben we gekozen om het evenement ook vanuit vier camerapunten live te gaan streamen, zodat ook de thuisblijvers van hun favoriete DJs kunnen genieten. ADE is een mooie kans om iets terug te geven aan de fans en ze te bedanken voor een mooi jaar. Dit jaar doe ik dat met een grote line-up, in een kleine venue, tegen een klein prijsje! Ik zie teveel feestjes tijdens ADE met veel te hoge ticketprijzen."

Voorverkoop kaarten voor 'Dirty House – ADE Live Sessions' in Club ABE zijn reeds enige tijd uitverkocht, maar op de avond zelf zullen er vanaf 01:30 uur aan de deur nog een beperkt aantal kaarten verkocht worden. De livestream is donderdagavond 16 oktober vanaf 23:00 uur te volgen via deze pagina.